Η ηχηρή μεταγραφή Μπίσεσβαρ, τα 1,8 εκατομμύρια και τα ψώνια από Ελλάδα

Η πιο ηχηρή μεταγραφή της τρέχουσας χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι πλέον γεγονός, αφού ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανήκει πλέον και επίσημα στον Απόλλωνα. Ο Ολλανδός άσος έρχεται με πλούσιες παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα, εμπειρία και χωρίς αμφιβολία, αναμένεται να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα της Λεμεσού.  

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιστοσελίδας «transfermarkt», η χρηματιστηριακή αξία του Μπίσεσβαρ αξιολογείται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ και πλέον συγκαταλέγεται μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Γκιόργκι Κβιλιτάια στην πρώτη θέση.

Ο 32χρονος άσος, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέγραψε 166 παιχνίδια, σκόραρε 25 φορές και μοίρασε 32 ασίστ, ενώ σε δεκάδες ματς αποτέλεσε ο MVP. Ο έμπειρος μέσος, κατάφερε να αγαπηθεί από τους φίλους του δικεφάλου, κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά και με το πάθος του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπίσεσβαρ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016. Στον τελικό κυπέλλου της ίδιας σεζόν, σκόραρε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναδείχθηκε MVP, ενώ τη χρονιά του νταμπλ, 2018-2019, με δέκα γκολ και δέκα ασίστ βοήθησε στο μέγιστο βαθμό τον δικέφαλο.

Στη λεμεσιανή ομάδα, αναμένεται να ενσωματωθεί γρήγορα, καθώς αν και ήταν εκτός πλάνων του ΠΑΟΚ, προπονείτο με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να βρίσκεται σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αν ο Ολλανδός, στις επόμενες προπονήσεις δείξει έτοιμος για να αγωνιστεί άμεσα, τότε θέτει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός, πως ο Απόλλωνας, αρέσκεται στην αγορά από το μεταγραφικό παζάρι της Ελλάδας, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι απέκτησε τους Ντιγκινί και Λάρσον από τον Άρη Θεσσαλονίκης και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επέλεξε να προσθέσει στο δυναμικό του ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ολλανδός.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ παραχωρήθηκε στη λεμεσιανή ομάδα, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.