Το μάδημα της μαργαρίτας για Λάζαρο και Ανόρθωση στην Ελλάδα

Η Ανόρθωση ασκεί έντονο πρέσινγκ τις τελευταίες μέρες στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, ωστόσο ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το SDNA, «μετά τους Ρισβάνη και Μπουσούλατζιτς ένας ακόμα παίκτης του Ατρομήτου βρίσκεται στο στόχαστρο της κυπριακής ομάδας. Ο Λάζαρος αποτελεί εδώ και καιρό διακαή πόθο του Κετσπάγια, ωστόσο όπως φαίνεται ο 34χρονος άσος θέλει να συνεχίσει στον Ατρόμητο.

Η διαφορά με τους δύο πρώην συμπαίκτες του που μετακόμισαν στην Ανόρθωση είναι ότι ο Ατρόμητος δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Λάζαρο πέραν της επιθυμία και του ίδιου.

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό κάδρο του Ατρομήτου επανήλθα το όνομα του Μπρούνο, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο Βραζιλιάνος έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στο Περιστέρι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο για την ώρα. Ο Μπρούνο επιθυμεί να συνεργαστεί και πάλι με τον Κάναντι και προτιμά το Περιστέρι παρά την Κύπρο όπου υπάρχει ενδιαφέρον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: