Γιουβέντους με ψυχή, πήρε το ντέρμπι του Τορίνο

Τα έφερε όλα... τούμπα η ψυχωμένη Γιουβέντους!

Παρότι δεν έπαιξε καλά και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην εξαιρετική, σήμερα, Τορίνο, η Μεγάλη Κυρία έκανε μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο για να πάρει σπουδαίο τρίποντο με 2-1 και το... γόητρο στο «derby della Mole». Στην 2η θέση με ματς περισσότερο ανέβηκε η Γιουβέντους, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού η Τορίνο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Τορίνο και τον χειρότερο για την Γιουβέντους ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Ενκουλού εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων του και με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Ένα γκολ που άγχωσε και βραχυκύκλωσε την Γιουβέντους, που παρότι είχε την κατοχή δεν μπορούσε να απειλήσει σοβάρα και η καλύτερη φάση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ανήκε στην Τορίνο, όταν ο Τζάτζα δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι σε τετ-α-τετ και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Γιουβέντους δεν ήταν καλά και φαινόταν, η απουσία του Μοράτα αισθητή αφού δεν υπήρχε παίκτης για να απειλήσει μέσα από την περιοχή αλλά ούτε και στράικερ για να του ακουμπήσουν οι συμπαίκτες του την μπάλα, με τους Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο να βγαίνουν συνεχώς στα πλάγια και τον Κουλουσέφσκι να δείχνει... έξω από τα νερά του. Ο Πίρλο είδε το γκολ του Κουαδράδο να ακυρώνεται, θεωρώντας πως ο Ντε Λιχτ επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Σιρίγκου, με τον Ιταλό τεχνικό να προσπαθεί να δώσει ώθηση στην ομάδα του βάζοντας στο ματς τους Άλεξ Σάντρο και ΜακΚένι.

Ο δεύτερος ήταν αυτός που τρύπωσε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κουαδράδο ισοφάρισε στο 78ο λεπτό. Και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, οι ψυχωμένοι παίκτες του Πίρλο βρήκαν ακόμη ένα γκολ και μάλιστα καρμπόν, αφού ο Κουαδράδο έκανε νέα σέντρα, η άμυνα της Τορίνο... κοιμήθηκε και ο Μπονούτσι με καρφωτή κεφαλιά υπέγραψε την ανατροπή της ομάδας του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις