Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα

Δροσιστικοί καφέδες, φρέσκα smoothies και παγωμένα iced teas. Αυτό είναι το κατ’ εξοχήν μενού των ημερών και εμείς παρουσιάζουμε δύο ιδανικές επιλογές που προσφέρουν μοναδικές γεύσεις γεμάτες καλοκαίρι.

Coffee Berry και Coffee Island μπαίνουν δυναμικά στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και υπόσχονται απόλυτα καλοκαιρινά ταξίδια γεύσης.

Coffee Berry στο “Zorbas by the sea”

Εάν ο δρόμος της καλοκαιρινής εκδρομής σας βγάλει στην αγαπημένη παραλία Fig Tree Bay στον Πρωταρά, επιβάλλεται να επισκεφθείτε τα Coffee Berry στο “Zorbas by the sea” για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα σε ένα σκηνικό, απόλυτα καλοκαιρινό.

Ένας καλαίσθητος και μοντέρνος εξωτερικός χώρος με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας που θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας στέκι για αυτό το καλοκαίρι.

Συνδυάστε τον αγαπημένο σας καφέ στα Coffee Berry παρέα με λαχταριστές προτάσεις από τους Φούρνους Ζορπάς, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, φουρνιστά σνακ, σάντουιτς, φρέσκιες σαλάτες, γλυκά, sushi, παγωτά, κρέπες και λαχταριστές βάφλες.

Στα Coffee Berry θα βρείτε επιλογές από τρία διαφορετικά blends, που έχουν ως βάση κορυφαίες ποικιλίες καφέ. Τον Premium, τον Flavor και το Decaffeine. Επιπρόσθετα, για όσους αναζητούν μία πιο ξεχωριστή εμπειρία, τα Coffee Berry προσφέρουν επιλεγμένους μονοποικιλιακούς καφέδες από γευστικούς προορισμούς όπως η Κολομβία, η Βραζιλία, η Κένυα, η Κόστα Ρίκα, η Ονδούρα, η Αιθιοπία, η Νικαράγουα και η Γουατεμάλα.

Εντονότερη γεύση στο καλοκαίρι σας θα δώσουν, επίσης, τα τρία νέα δροσιστικά και άκρως απολαυστικά ροφήματά των Coffee Berry, φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα γευστικών προτιμήσεων.

Το Spanish Latte, το Iced Banoffee Mocha και το Vanilla Cold Brew, υπόσχονται να ξετρελάνουν τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δροσιστικά smoothies με γεύση πράσινο μήλο, μπανάνα, μάνγκο και φράουλα. Τα φανταστικά berryccino είναι η τέλεια επιλογή για μικρούς και μεγάλους ενώ διατίθενται και λαχταριστές γρανίτες με γεύση φράουλα, λεμόνι και καρπούζι, που υπόσχονται να σας δώσουν μία ανάσα δροσιάς.

Click & Pick για γρήγορη παραγγελία και απόλαυση

Μέσω της υπηρεσίας Click & Pick, που είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής των Φούρνων Ζορπάς “My bakery”, μπορείτε να υποβάλετε διαδικτυακά την παραγγελία σας, επιλέγοντας τα προϊόντα που θέλετε, καθώς και το κατάστημα και την ώρα παραλαβής.

Απολαύστε τώρα στιγμές δροσιάς στα Coffee Berry και κάντε… κάθε γουλιά καλοκαίρι!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23 725 704

Διεύθυνση: Ιάσωνος 7, Πρωταράς, 4549

Ωράριο: 24ώρο

My Bakery OneLink. Το link λειτουργεί από κινητά τηλέφωνα για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Facebook: Coffee Berry Cyprus

Instagram: coffeeberrycyprus

Coffee Island για καλοκαιρινά ταξίδια γεύσης

Στο… νησί του καφέ ο χώρος είναι πάντα φιλικός και ανοικτός σε όλους! Τους τελευταίους μήνες μάλιστα σε αρκετά καταστήματα των Coffee Island φυσάει αέρας ανανέωσης του χώρου με στοιχεία από την νέα εταιρική εικόνα, για να χαρίζει ακόμα πιο ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Οι ποικιλίες και τα είδη καφέ, πλούσια για κάθε στιγμή της μέρας και κάθε ξεχωριστό coffeeislander. Χαλαρώστε με ένα πικάντικο milkshake ή ένα δροσερό Herbal Τea ή απλά ένα φρέσκο χυμό φρούτων. Και αν έχετε διάθεση για κάτι ανατρεπτικό, δοκιμάστε το Cheese tea!

Στα Coffee Island φτιάξτε τον αγαπημένο καλοκαιρινό καφέ, Freddo Espresso, με μονοποικιλία ή ταξιδέψτε μαζί του στην χώρα που φέρνει τους γευστικούς κάλυκες κάθε 3-4 μήνες, η περιορισμένης διάρκειας specialty ποικιλία Microfarm. Αυτή την περίοδο κυκλοφορεί o Tanzania Acacia με ένα ιδιαίτερο αρωματικό προφίλ που συνδυάζει λεβάντα, σταφύλι, λίτσι και μέντα.

Όταν το θερμόμετρο χτυπάει σαραντάρια, χρειάζεστε κάτι πολύ δροσιστικό και τα Herbal Teas της Coffee Island υπόσχονται να κάνουν ακριβώς αυτό.

Επιλέξτε τη γεύση που σας εκφράζει:

Lime & Ginger με 100% εκχύλισμα λευκού τσαγιού, που εξισορροπείται απόλυτα με χυμό lime και ginger.

Sο Berry γιατί ποιος μπορεί  να αντισταθεί σε μια ζουμερή φράουλα και ιδιαίτερα όταν αυτή συνδυάζεται με elderberry, χυμό acerola και εκχύλισμα τσαγιού Rooibos.

Ibiscus με 100% εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και 100% εκχύλισμα ιβίσκου.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε την απόλυτη ανατροπή επιλέξτε Cheese Tea που συνδυάζει την γλυκιά δροσιά των Herbal Teas με ένα αλμυρό, τυρένιο στρώμα! Κι΄αν δεις ένα λευκό μουστάκι στο χειλάκι σου μην τρομάξεις… πόσταρε το και κάνε πλάκα με τους φίλους σου

Και αν νομίζετε ότι χρειάζεστε ένα πλούσιο milkshake, εκτός από τις κλασσικές γεύσεις στα Coffee Island θα βρείτε και εναλλακτικές … Cheesecake, Tiramisu, Vanilla & Cookies, Μαστίχα με Ροζ Πιπέρι!

Συνοδέψτε το ρόφημα σας με ένα σνακ για να κατευνάσετε την πείνα σας! Γλυκό ή αλμυρό το αφήνουμε σε εσάς.

Κι’ αν θέλετε το νησί του καφέ να έρθει σε εσάς, τότε παραγγείλτε online στο www.coffeeisland.com.cy ή κατεβάστε το My Coffee Island app.

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Oι καλύτερες τροφές στην αγορά για το κατοικίδιο σας!
Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό
Επιλέγουμε Primetel, Stephanis και ΤΙΤΑΝ για εργασία από το σπίτι