Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά

Με τα ταξίδια να έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας, η επιλογή για εξοχική κατοικία για τις καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται να εξελίσσεται σε κορυφαία προτεραιότητα για τον Κύπριο.

Το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, σε συνδυασμό με βουνό, θάλασσα ή/και πισίνα, φαντάζει ιδανικό στα σημερινά δεδομένα. Ο Reporter προτείνει, λοιπόν, επιλογές για καλοκαιρινές κατοικίες για οικογένειες, παρέες με φίλους ή εσάς και το ταίρι σας, με στόχο να περάσετε όμορφα και χαλαρωτικά, και οπωσδήποτε με ασφάλεια, τις διακοπές σας.

Διαμονή με όλες τις ανέσεις στο Aphrodite Hills Resort

Το ειδυλλιακό Aphrodite Hills Resort με τις πανέμορφες κατοικίες της Holiday Residences προσφέρεται ως ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός ξεκούρασης και χαλάρωσης. Διαθέτει γήπεδο γκολφ, ακαδημία τένις με 9 γήπεδα, ακαδημία ποδοσφαίρου, γήπεδα padel tennis, βραβευμένο κέντρο ευεξίας και ομορφιάς και φυσιοθεραπευτικό κέντρο. Η κεντρική πλατεία του resort διαθέτει καταστήματα, εστιατόρια και café & bars, kids club και παιχνιδότοπο. Ταυτόχρονα, το θέρετρο προσφέρει μονοπάτια για περπάτημα και εκκλησάκι, supermarket και φαρμακείο, κλαμπ ιππασίας και ποδηλατικό σταθμό.

Το Aphrodite Hills Resort προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για διαμονή:

Το ισόγειο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων https://www.aphroditehills.com/view/BE02 είναι η δημοφιλής επιλογή για οικογένειες με παιδιά ή παρέες φίλων που συνήθως επιλέγουν τα γειτονικά ισόγεια διαμερίσματα για να ανταμώνουν στην κοινόχρηστη πισίνα ή τον ιδιωτικό χώρο με κρεβατάκια πισίνας. Βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις του θέρετρου.   

Τοποθεσία :             Aphrodite Hills Resort – Κούκλια – Πάφος

Τετραγωνικά Μέτρα:         100m², ισόγειο

Αριθμός φιλοξενουμένων:          4

Αριθμός υπνοδωματίων:             2

Αριθμός κρεβατιών:          1 διπλό και 2 μονά

Αριθμός αποχωρητηρίων:          2 μπάνια/αποχωρητήρια

Διαθεσιμότητα πισίνας:   κοινόχρηστη πισίνα

Εxtra amenities:     Η κατοικία έχει μοναδική θέα το πολυβραβευμένο γήπεδο γκολφ ή τη θάλασσα. Η μοντέρνα κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, και υπάρχει τηλεόραση, dvd player, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, wi-fi, ιδιωτικός χώρος με κρεβατάκια πισίνας.

Η Junior Villa https://www.aphroditehills.com/view/J032 είναι η ιδανική επιλογή για μία οικογένεια με παιδιά ή παρέα φίλων. Προσφέρει μεγάλους ανοιχτούς χώρους και στους 2 ορόφους για συνεχή συναναστροφή αλλά και privacy ταυτόχρονα, μαγική θέα του γηπέδου γκολφ ή της θάλασσας και βρίσκεται, επίσης, πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις του θέρετρου.   

Τοποθεσία :             Aphrodite Hills Resort – Κούκλια – Πάφος

Τετραγωνικά Μέτρα:         120m², 2 όροφοι

Αριθμός φιλοξενουμένων:          4

Αριθμός υπνοδωματίων:             2

Αριθμός κρεβατιών:          1 διπλό και 2 μονά

Αριθμός αποχωρητηρίων:          2 μπάνια-αποχωρητήρια

Διαθεσιμότητα πισίνας:   ιδιωτική πισίνα

Αναφορά σε extra amenities:     Μοναδική θέα το πολυβραβευμένο γήπεδο γκολφ ή η θάλασσα, μοντέρνα κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, πλυντήριο πιάτων, τηλεόραση, dvd player, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, wi-fi, πλακόστρωτο καθιστικό δίπλα στην πισίνα.

Η Superior Villa 3 υπνοδωματίων https://www.aphroditehills.com/view/0401 είναι μια εξαιρετική επιλογή για 2 οικογένειες με παιδιά ή και παρέα φίλων που ξέρει να περνά καλά γύρω από το μπάρμπεκιου και την πισίνα. Έχει μεγάλους ανοιχτούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πλακόστρωτο καθιστικό στην αυλή, υπέροχη θέα και βρίσκεται σε απόσταση λεπτών από όλες τις ανέσεις του υπόλοιπου θέρετρου. 

Τοποθεσία :             Aphrodite Hills Resort – Κούκλια – Πάφος

Τετραγωνικά Μέτρα:         250-350m², 1, 2 ή 3 όροφοι

Αριθμός φιλοξενουμένων:          6

Αριθμός υπνοδωματίων:             3

Αριθμός κρεβατιών:          2 διπλά και 2 μονά

Αριθμός αποχωρητηρίων:          2 μπάνια/ 3 αποχωρητήρια

Διαθεσιμότητα πισίνας:   ιδιωτική πισίνα

Εxtra amenities:     Μοναδική θέα το πολυβραβευμένο γήπεδο γκολφ ή η θάλασσα, μοντέρνα κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, πλυντήριο πιάτων, τηλεόραση, dvd player, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, wi-fi, πλακόστρωτο καθιστικό δίπλα στην πισίνα, μπάρμπεκιου.

Για τιμές και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 26 828282

reservations@aphroditehills.com, info@aphroditehills.com, www.aphroditehills.com

Blue Waves Project για αλλιώτικες, υπερπολυτελείς διακοπές στον Πρωταρά

Καλοκαιρινές διακοπές, αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη σε μία βίλα για ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτή η εκπληκτική βίλα είναι μέρος του πολυβραβευμένου έργου Blue Waves Pernera που αποτελείται από 7 προνομιακές βίλες πρώτης γραμμής οι οποίες αγγίζουν μια από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού, στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά, με πιστοποίηση της γαλάζιας σημαίας. Κατοικίες υψηλών προδιαγραφών με ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό υπάρχει στην ηλεκτρονική σύγχρονη εποχή που ζούμε, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Η Blue Waves Pernera Villa   https://my.matterport.com/show/?m=sQQfTZDRaca του θερέτρου της Blue Waves αποτελεί ιδανικό προορισμό πολυτελείας. Η  3όροφη βίλα είναι μια πλήρως εξοπλισμένη έξυπνη κατοικία (smart house). Περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο και διπλά κρεβάτια. Το ισόγειο της βίλας έχει μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, πισίνα και κήπο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, ενώ το υπόγειο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, αίθουσα σπα-σάουνα, γυμναστήριο και αίθουσα κινηματογράφου.

Τοποθεσία:            Παραλία Περνέρα, Πρωταράς

Τετραγωνικά Μέτρα:  469m², 3 ορόφοι

Αριθμός φιλοξενουμένων:         Μέχρι και 10 άτομα

Αριθμός υπνοδωματίων: 5 (4 πρώτο όροφο, 1 υπόγειο)

Αριθμός κρεβατιών:         5 διπλά κρεβάτια

Αριθμός αποχωρητηρίων:         5

Διαθεσιμότητα πισίνας:  Πισίνα υπερχύλισης με δυνατότητα καταρράκτη

Εxtra amenities:  Η βίλα διαθέτει σύστημα κλιματισμού VRV και ενδοδαπέδια θέρμανση. Είναι εξοπλισμένη με κάμερες ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, σύστημα ασφαλείας εισόδου, και ψηλούς τοίχους και δέντρα για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Επιπλέον, προαιρετικά, μπορεί να προσφερθούν υπηρεσίες ιδιωτικού σεφ, cruise/yacht, ιδιωτικές υπηρεσίες σπα, συντήρηση βίλας και συντήρηση & καθαρισμός πισίνας.
 

 

 

Για τιμές και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 23 831001

https:///oikos-cy.com/blue-waves-pernera--beach-cyprus-luxury-villas

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα
Oι καλύτερες τροφές στην αγορά για το κατοικίδιο σας!
Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό