Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι

To αντηλιακό είναι απαραίτητο για κάθε μέρα και κάθε εποχή του χρόνου. Ειδικότερα σε μια χώρα όπως τη δική μας όπου η ηλιοφάνεια είναι έντονη, το αντηλιακό αποτελεί σύμμαχο του προσώπου μας κάθε στιγμή.

Όσο όμως η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι αχτίνες του ήλιου γίνονται πιο αισθητές, είναι ακόμα πιο επιτακτικό να εμπιστευτούμε την περιποίηση του προσώπου μας και την προστασία του από τον ήλιο σε προϊόντα ποιοτικά και αποτελεσματικά.

Ο REPORTER προτείνει σε αυτό το αφιέρωμα αντηλιακές φόρμουλες που μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες προσφέροντας προστασία, ενυδάτωση και λάμψη.

Βελούδινη επιδερμίδα με την Frezyderm Velvet

Απολαύστε ξέγνοιαστα τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες με σύμμαχό σας την Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF50+ της Frezyderm

Η συγκεκριμένη, δερματολογικά ελεγμένη αντηλιακή κρέμα προσφέρεται για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο για προστασία, πρόληψη από τα σημάδια της φωτογήρανσης και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, έγχρωμο, διάφανο αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Εξασφαλίζει πολύ υψηλή  προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο με ματ υφή για 6 ώρες. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος», ενώ παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

 

Προστασία και πρακτικότητα

Το Sea Side Dry Mist All Over Sunscreen SPF 50+ της Frezyderm είναι αντηλιακό dry oil mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, παιδιά, έφηβους και ενήλικες και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Διατίθεται σε καινοτόμο αεροστεγή συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.

Το προϊόν επιτρέπει να καλύψουμε ομοιόμορφα ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία, όπως πέλματα και πίσω από τα γόνατα. Εφαρμόζεται σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνεται κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.

 

 Το καλύτερο για τα παιδιά μας

Το παιδικό αντηλιακό Frezyderm Kids Sun Care SPF 50+ Wet Skin Spray ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα. Δεν απαιτείται σκούπισμα της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή και έτσι δεν χρειάζεται να διακόπτεται το παιχνίδι ή η αθλητική δραστηριότητα των παιδιών στη θάλασσα και την παραλία. Έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Έχει λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Για εφαρμογή στο πρόσωπο ψεκάζετε πρώτα τις παλάμες και κατόπιν εφαρμόζετε. Δεν ξεχνάτε να καλύπτετε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα!

Προστασία και ματ επιδερμίδα από την Νivea

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας και εργάζεται αδιάκοπα με σκοπό την προστασία της υγείας μας. Αποτελεί την ασπίδα του οργανισμού μας από το εξωτερικό περιβάλλον. Όσο καλύτερα φροντίζουμε την επιδερμίδα μας, τόσο πιο αποτελεσματικά προστατεύουμε το σώμα μας.

Ο ήλιος βελτιώνει τη διάθεσή μας. Η ενέργειά του επηρεάζει την καθημερινότητα μας, καθώς βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών, μας ζεσταίνει με τις ακτίνες του και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις πιο σημαντικές λειτουργίες του σώματός μας.

Η NIVEA SUN UV Face Shine Mat Look, διαθέσιμη σε SPF 30 και SPF 50, προσφέρεται σε ελαφριά σύνθεση για βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, που δεν κολλάει και δίνει άμεσο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι κατάλληλη για κανονικές/μικτές επιδερμίδες και ιδανική για καθημερινή χρήση.

Προστασία, ενυδάτωση και κάλυψη σε ένα

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου NIVEA SUN UV BB SPF 50+, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Η ενυδατική σύνθεση με διακριτικό χρώμα προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και είναι κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες. Προσφέρει ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα που δεν κολλάει και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

 

Αντηλιακό για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες

Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου NIVEA SUN UV Q10 Lotion SPF 50 είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Η ενυδατική σύνθεση με Q10 προλαμβάνει και καταπολεμά την εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων και λεκέδων που προκαλούνται από τον ήλιο. Είναι κατάλληλη για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες. Το προϊόν έχει ελαφριά σύνθεση που δεν επιβαρύνει το δέρμα και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέροντας βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Όλες οι αντηλιακές κρέμες προσώπου NIVEA SUN έχουν σύνθεση με Ultra-Spectrum Protection που προσφέρει άμεση προστασία από τις UVA/UVB αλλά και από τις επιπτώσεις της ορατής ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Είναι οφθαλμολογικά εγκεκριμένες και η συμβατότητά τους με την επιδερμίδα δερματολογικά αποδεδειγμένη. Διατίθενται όλες σε συσκευασία 50ml για χρήση στο σπίτι ή για να την έχετε μαζί σας στην τσάντα σας

Η NIVEA αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. H νέα και βελτιωμένη σύνθεση τους σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει UV filters Octinoxate και Oxybenzone. Επίσης, οι χάρτινες συσκευασίες τους είναι κατασκευασμένες από χαρτί με Πιστοποίηση FSC.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Nivea μπορείτε να δείτε στο nivea.gr.

 

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα
Oι καλύτερες τροφές στην αγορά για το κατοικίδιο σας!
Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό
Επιλέγουμε Primetel, Stephanis και ΤΙΤΑΝ για εργασία από το σπίτι