Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!

Τα αθλητικά ρούχα γυμναστικής πρέπει να μας παρέχουν άνεση στις κινήσεις, υγιεινή, προστασία αλλά και στυλ! Με τη γυμναστική να έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής για πολύ κόσμο, o Reporter προτείνει αθλητικό εξοπλισμό που θα κάνει την εκγύμναση στο σπίτι ή το γυμναστήριο πιο αποτελεσματική και άνετη. Ακόμα καλύτερα, σας προτείνουμε προϊόντα από τη μεγάλη γκάμα brands της εταιρείας Famous Sports που μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα online εδώ Famous Sports - Sportswear, Footwear, Swimwear, Sports Apparel (famousports.com)

Bodytalk: Νέα συλλογή που μας παρακινεί να απολαύσουμε την κάθε στιγμή

Η νέα συλλογή της Bodytalk αποπνέει θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, με μήνυμα: #pleasureisachoice!

Μια συλλογή με χρώματα, ιδιαίτερα prints εμπνευσμένα από τη φύση, γεωμετρίες και μοντέρνους συνδυασμούς. Με κινητήριο δύναμη τα δεδομένα του τελευταίου χρόνου και προσβλέποντας στη μετά-πανδημία εποχή, η συλλογή της Bodytalk σε εμπνέει να απολαύσεις το κάθε λεπτό, τις απλές, καθημερινές στιγμές που μας κάνουν να χαμογελάσουμε και να νιώσουμε ικανοποίηση.

Δείτε τη συλλογή της Bodytalk εδώ https://www.famousports.com/en/catalog/bodytalk?sort=id-desc

Ψήφο στα στενά αθλητικά ρούχα

Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι η πίεση που ασκούν τα κατάλληλα ρούχα και εσώρουχα, μειώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες και μπορεί να διεγείρει ορμονικούς και νευρολογικούς μηχανισμούς, που σχετίζονται με την μυϊκή ενδυνάμωση. Tην ίδια στιγμή, άλλες μελέτες δείχνουν πως όταν η αερόβια άσκηση γίνεται με στενά ρούχα, έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και 24 ώρες μετά, οι αθλητές να τρέχουν  γρηγορότερα και να νιώθουν λιγότερη κούραση στην επόμενη προπόνησή τους σε σχέση με όσους δεν φορούσαν στενά ρούχα.

Η αθλητική συλλογή της Reebok έχει πολλές επιλογές να μας προσφέρει. Και το συγκεκριμένο slim fitting tank top, https://www.famousports.com/en/products/reebok-women-modern-safari-big-logo-tank-top-h23851θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Το ειδικό διαπνέον υλικό του αποβάλει τον ιδρώτα και σας κρατάει στεγνές ενώ η πλάτη από δίχτυ (mesh) επιτρέπει στον αέρα να σας δροσίσει. H στενή εφαρμογή του αφήνει το κορμί σας ελεύθερο για όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

 

Την ίδια στιγμή, τα ψηλόμεσα leggings της Reebok - https://www.famousports.com/en/products/reebok-women-modern-safari-panel-leggings-h23856?option_variant_id=337είναι φτιαγμένα κι αυτά από διαπνέον υλικό που αποβάλει τον ιδρώτα. Το γεγονός ότι είναι αρκετά ψηλά στη μέση, έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη εφαρμογή και σωστότερη φόρμα.

Το καταλληλότερο yoga mat

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη τάση για άνετα χαλιά yoga, η Reebok προσφέρει μια σειρά προϊόντων που συνδυάζουν την άνεση με την εκφραστικότητα του αθλήματος.

Eίτε είστε beginner, είτε επαγγελματίας στη yoga, θα γνωρίζετε ότι το πάχος και η ποιότητα του yoga mat σας είναι σημαντικά καθ'όλη τη διάρκεια της πρακτικής σας, αλλά πρέπει να είναι ταυτόχρονα εύκολο να το τυλίξετε και να το αποθηκεύσετε.

Tο χαλί yoga πάχους 6 mm από την Reebok  https://www.famousports.com/en/products/reebok-double-sided-6mm-yoga-mat-bluegreen-rayg-11060blg είναι η τέλεια επιλογή που παρέχει αντιολισθητική σταθερότητα στην επιφάνεια για να εκτελείτε τις πιο απαιτητικές κινήσεις ισορροπίας. Έχει διπλή όψη μπλε / πράσινη απόχρωση, διαστάσεις 173x61cm, και προσφέρει καλή ισορροπία και ευλυγισία σε κάθε κίνηση. Είναι ανθεκτικό στην τριβή και άνετο για τα πόδια σας και πανεύκολο στον καθαρισμό μετά από την χρήση.

 

Asics GEL-NIMBUS™ για να γυμνάζεστε σωστά

Η σωστή γυμναστική χρειάζεται το σωστό παπούτσι. Το αθλητικό παπούτσι της Asics GEL-NIMBUS™ 23 Product Catalog - famousports.com προσφέρει εξαιρετική άνεση και συνεχή απορρόφηση των κραδασμών. Η βελτιωμένη σταθερότητά του χαρίζει μεγαλύτερη ισορροπία στο βηματισμό, με αποτέλεσμα πιο ομαλές μεταβάσεις.

Κατασκευασμένο με γνώμονα την άνεση και την οξυγόνωση του ποδιού, το παπούτσι αυτό περιλαμβάνει ένα πιο μαλακό, βιομηχανικά σχεδιασμένο δικτυωτό υλικό για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Οι βιομηχανικά σχεδιασμένες ασύμμετρες θέσεις των κορδονιών βοηθούν το άνω μέρος να κινείται πιο φυσικά με το πόδι, ενώ μια ελαστική στρώση στο μεσαίο τμήμα του παπουτσιού αγκαλιάζει στα σωστά σημεία το πόδι για καλύτερη ευλυγισία. Το άνω μέρος του παπουτσιού είναι από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ η βαφή του πάτου γίνεται με διαδικασία που περιλαμβάνει λιγότερες εκπομπές άνθρακα και λιγότερα απόβλητα.

Προσφέροντας στο δρομέα εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών και απαλότητα, το GEL-NIMBUS™ 23 έχει μεγαλύτερη συμπίεση στη φτέρνα χάρη στο πιο μαλακό σύστημα προστασίας GEL™ και το μορφοποιημένο σχεδιασμό του. Επίσης, το εξειδικευμένο ανάλογα με το φύλο, σύστημα TRUSSTIC™, προσφέρει το ανάλογο ποσοστό στήριξης σε άνδρες ή γυναίκες αντίστοιχα, για πιο ομαλή μετάβαση. 

Κάτω από τα δάχτυλα, τα εξειδικευμένα, ανάλογα με το φύλο, στηρίγματα προστατεύουν το σώμα και χαρίζουν πιο απαλή αίσθηση. Συγχρόνως, ο πάτος ORTHOLITE™ X-55 δίνει στο δρομέα ελαστικότητα αλλά και απόκριση στο διασκελισμό.

 

 

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα
Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό
Επιλέγουμε Primetel, Stephanis και ΤΙΤΑΝ για εργασία από το σπίτι