Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό

Η άνοιξη έφτασε και, μαζί της, η διάθεση να ομορφύνουμε τον εξωτερικό μας χώρο και να τον κάνουμε πιο πρακτικό και λειτουργικό για τις καλοκαιρινές βραδιές. Ο Reporter σας προτείνει εύκολες και οικονομικές λύσεις που μπορούν άμεσα να σας ανανεώσουν τον κήπο ή τη βεράντα σας!

Μια ψησταριά για τον εξωτερικό χώρο είναι πάντοτε μια καλή ιδέα. Με την ψησταριά NATERIAL του Leroy Merlin και στην εκπληκτική τιμή των 79,90 ευρώ, έχετε ένα ανθεκτικό μπάρμπεκιου με κάρβουνο που μπορείτε να το απολαμβάνετε για χρόνια. Έχει δαστάσεις Π113,5 x Β61,5 x Υ92cm, διαθέτει ρόδες, χώρο αποθήκευσης και σχάρες. Οι ψησταριές κάρβουνου είναι πιο ελαφριές από τις υγραερίου ενώ μετακινούνται και αποθηκεύονται εύκολα. Επίσης από τα κύρια πλεονεκτήματα τους είναι ότι δίνουν μια ιδιαίτερη γεύση καπνιστού στα κρέατα και ψάρια. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Προσθέσετε κι άλλο πράσινο στον εξωτερικό σας χώρο όλο τον χρόνο με τον συνθετικό χλοοτάπητα Milos NATERIAL. Διατίθεται με το μέτρο (21,90 ευρώ ανά τμ), σε χρώμα πράσινο δίχρωμο, με τρύπες αποστράγγισης. Έχει πάχος 40 mm και πλάτος 2m. Ο συνθετικός χλοοτάπητας του Leroy Merlin είναι ιδανικός για την επένδυση κάθε χώρου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ο εξωτερικός χώρος ολοκληρώνεται με ένα σετ σαλόνι κήπου. Εμείς προτείνουμε το γωνιακό ODYSSEA σε χρώμα σκούρο γκρι σε υλικό αλουμινίου από το Leroy Merlin. Κατάλληλο για 6-7 άτομα, ιδανικό για χαλάρωση και καφέ. Αποτελείται από 1 γωνιακό καναπέ διάστασης 202cm x 202cm , 2 σκαμνιά και 1 τραπεζάκι. Τα καθίσματα φέρουν αναπαυτικά μαξιλαράκια ύψους 11cm ενώ τα καλύμματα πλένονται. Το συγκεκριμένο σαλόνι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό όχι μόνο στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στη σκουριά (649 ευρώ). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Μια αλλαγή στο πάτωμα μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τον κήπο σας. Δοκιμάστε το πάτωμα του Mr Bricolage, ιδανικό για τη δημιουργία τετράγωνων ή ορθογώνιων σχημάτων. Αποτελείται από μία ξύλινη πλάκα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφα γεωμετρικά σχέδια. Κύρια χαρακτηριστικά του πατώματος είναι: αυλακωτό ξύλινο πάτωμα με 6 σανίδες, αντιολισθητικό και από εμποτισμένο ξύλο πεύκου. Διατίθεται σε φυσικό χρώμα και διαστάσεις 40x40x2.8cm σε μοναδική τιμή προσφοράς €1.99. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) ονειρεύονται να έχουν ένα ξύλινο σπιτάκι στον κήπο τους. Εμείς εντοπίσαμε το κατάλληλο, το ξύλινο σπιτάκι JANAKA V3 σε άβαφο φυσικό έλατο, από το Mr Bricolage, για να νιώθουν οι μικροί μας φίλοι ένα με τη φύση (Τιμή Προσφοράς €239). Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τις μοναδικές νύχτες με φεγγάρι ή τα μεσημέρια με κρύες μπύρες, προτείνουμε την πιο παραδοσιακή επιλογή: μια κυπριακή ψησταριά από το Mr Bricolage. Στην τιμή των 69.99 ευρώ, μια κυπριακή «φουκού» με 3 μεγάλες σμίλες και 11 μικρές από ανοξείδωτο ατσάλι είναι η λύση που θα σας «λύσει» τα χέρια. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

 

 

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα
Oι καλύτερες τροφές στην αγορά για το κατοικίδιο σας!
Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Επιλέγουμε Primetel, Stephanis και ΤΙΤΑΝ για εργασία από το σπίτι