Επιλέγουμε Primetel, Stephanis και ΤΙΤΑΝ για εργασία από το σπίτι

Η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο εργασίας για τους περισσότερους εργαζόμενους. Η απομάκρυνση από το γραφείο για μείωση της διασποράς του covid-19 έχει οδηγήσει μεγάλο αριθμό επαγγελματιών στα σπίτια τους, όπου καλούνται να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο εργασίας, ώστε να εργάζονται με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Πρόκειται σαφώς για μια δραματική αλλαγή στη μέχρι τώρα δομή εργασίας για όλες τις επιχειρήσεις που ήρθε για να μείνει.

Ο REPORTER παρουσιάζει στο αφιέρωμα που ακολουθεί υπηρεσίες και προϊόντα, ιδανικά για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινής σας εργασίας από το σπίτι. Προτείνει λύσεις διαφόρων ειδών και τιμών, σε μεγάλο αριθμό κατηγοριών, ανάμεσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες και πιο συμφέρουσες για τις δικές σας ανάγκες.

Hλεκτρονικά gadgets από το δίκτυο καταστημάτων Stephanis

Το πιο απαραίτητο προϊόν τεχνολογίας που χρειάζεστε για εργασία αλλά και τηλεκπαίδευση από το σπίτι είναι ένας φορητός υπολογιστής. Eμείς προτείνουμε τον LENOVO IDEAPAD 3  για €599.

LENOVO IdeaPad 3

Είναι μια ιδανική επιλογή που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Ο LENOVO IdeaPad 3, με 15.6” οθόνη Full high definition έχει επεξεργαστή Intel Core- i3, χωρητικότητα 256GB SSD και μνήμη 8GB RAM. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3MP, στερεοφωνικά ηχεία Dolby Audio, και θύρες για USB, HDMI, Card Reader και θύρα για ακουστικά η μικρόφωνο. Με κάθε αγορά laptop παίρνετε δώρο και Antivirus Internet security 3PCs/1Year αξίας €49.

Λόγω των διαδικτυακών meetings και διδασκαλίας μέσω skype, Microsoft Teams, Zoom κτλ, είναι απαραίτητο να έχετε μια pc camera. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενσωματωμένη κάμερα στον υπολογιστή σας θα χρειαστείτε να αποκτήσετε μια PC κάμερα, όπως αυτή της Lamtech στην τιμή των €49, με full high definition ανάλυση βίντεο. Έχει  ενσωματωμένο LED φωτισμό για καλύτερη εικόνα και ενσωματωμένο μικρόφωνο με δυνατότητα απορρόφησης ήχου και θορύβου.

Είναι συμβατή με Windows 10/8/7/XP/2000, Android TV και συνδέεται με τον υπολογιστή σας με USB 2.0.

Κάμερα Η/Υ LAMTECH LAM021509

Για πολλές εργασίες και ιδιαίτερα για τους μαθητές, η εργασία από το σπίτι χρειάζεται εκτύπωση, οπόταν ένας αξιόπιστος και οικονομικός εκτυπωτής καθώς και τα σχετικά του αναλώσιμα μελάνια πιθανών να σας είναι απαραίτητο εργαλείο. Στα καταστήματα Stephanis θα βρείτε τον έγχρωμο εκτυπωτή HP All-in-one , με δυνατότητα εκτύπωσης, αντιγραφής, και σάρωσης (scan), στην τιμή των €49.

Εκτυπωτής HP All-in-one

Let’s connect: αξιόπιστη επικοινωνία από την Primetel με τους καλύτερους όρους!

Σήμερα είναι πιο επιτακτικό από ποτέ το αίτημα για ψηφιακές λύσεις που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη επικοινωνία εργαζομένων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων. H Primetel, ήδη από το πρώτο “κύμα” της πανδημίας, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή σχεδιάζοντας πακέτα που ενθαρρύνουν την ευέλικτη εργασία και βοηθούν τους επαγγελματίες ώστε να αντεπεξέρχονται και να είναι παραγωγικοί απ΄ όπου κι αν εργάζονται.

Με επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς, διαρκή αναβάθμιση υπηρεσιών και προϊόντων, μεγαλύτερο, ταχύτερο και αξιόπιστο δίκτυο, εξειδικευμένες λύσεις, διαρκές support και ειδικά πακέτα που εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με τις καλύτερες χρεώσεις.

Οι επιλογές και λύσεις είναι πολλές:

Με τεράστιες ταχύτητες που φτάνουν το 1 Gbps το Home Fiber της Primetel με πακέτα που ξεκινούν από €29.99/μήνα,  αποτελεί την ιδανική λύση για τηλεργασία, τηλε-εκπαίδευση, διασκέδαση ή και όλα αυτά ταυτόχρονα, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις.

Η εταιρεία επεκτείνει και εξελίσσει το δίκτυό της ώστε η τεχνολογία οπτικών ινών να φτάσει παντού απογειώνοντας την εμπειρία των συνδρομητών της, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως:

• Αξεπέραστη εμπειρία internet για μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων

• Απρόσκοπτη και αξιόπιστη πρόσβαση στο internet για πολλαπλούς χρήστες και συσκευές

• Streaming σε ανάλυση έως 4K, χωρίς καθυστέρηση ή διακοπές

• Online gaming με άμεση απόκριση για προβάδισμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο

• Γρήγορο κατέβασμα και αποστολή μεγάλων αρχείων σε ελάχιστο χρόνο

Home Fiber της Primetel

Ταυτόχρονα, τα νέα προγράμματα Giga Unlimited της Primetel από €29.99 το μήνα προσφέρουν πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία.

Έτσι, όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή, απ΄ όπου κι αν βρίσκονται το περιεχόμενο που επιθυμούν, όπως βίντεο, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, gaming, πλοήγηση στο Internet, χωρίς περιορισμούς ή το άγχος των επιπλέον χρεώσεων!

Giga Unlimited της Primetel

Την ίδια στιγμή, τα προϊόντα Plug N Play, MiFi και Mobile Broadband από μόνο €19.90/μήνα! προσφέρουν άμεση σύνδεση στο Ίντερνετ με ενεργοποίηση την ίδια ημέρα και με ταχύτητες μέχρι και 60Mbps

Η Primetel έχει ενισχύσει όλα τα κανάλια επικοινωνίας της με στόχο την άμεση, ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή, 24/7. Έτσι, εκτός από τη φυσική παρουσία στα καταστήματα, έχουν στη διάθεσή τους σειρά επιλογών όπως τηλεφωνική και online υποστήριξη, virtual shop, VIP service, zoom, live chat, messenger ώστε να επικοινωνούν στο χρόνο και με τον τρόπο που επιθυμούν.

Plug N Play, MiFi και Mobile Broadband

Οι πιο εργονομικές ποιοτικές λύσεις από την ΤΙΤΑΝ

Ας πάμε τώρα στο κεφάλαιο γραφείο και καρέκλα. Από τα πιο σημαντικά κομμάτια της τηλεργασίας είναι ο εργαζόμενος να λειτουργεί με άνεση και ασφάλεια. Και δεδομένου του ότι πολλές φορές η εργασία από το σπίτι καταλήγει σε περισσότερες ώρες δουλειάς, εμείς προτείνουμε συγκεκριμένα προϊόντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γραφείο: Η βάση όπου αρχίζουν όλα! Η σειρά γραφείων ΚΑΡΕ Kare Desk | Titan Office Furniture Shop σχεδιάζεται και κατασκευάζεται βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών διαθέτοντας όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας προσφέροντας λύσεις σε κάθε χώρο εργασίαs.

ΚΑΡΕ Kare Desk | Titan Office Furniture Shop

Καρέκλα: Η καρέκλα που θα χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 8 ώρες δουλειάς πρέπει να είναι άνετη και ασφαλής. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της πλάτης του καθίσματος 4ΜΕ προσφέρει μία μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και υποστήριξης της σπονδυλικής στήλης.

Κάθισμα 4ΜΕ

Ταυτόχρονα, το κάθισμα SAIL εκτός από τις διαφορετικές λειτουργίες που διαθέτει λόγω του εφαρμοσμένου μηχανισμού  προσφέρει  ελευθερία και άνεση κινήσεων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ευεξία και κατά συνέπεια υψηλότερη απόδοση του εργαζομένου.

Κάθισμα SAIL

TIPS για εργασία από το σπίτι

H εργασία από το σπίτι είναι για πολλούς επιθυμητή, ενώ για άλλους το περιβάλλον του γραφείου είναι ιδανικότερο. Εμείς σας προτείνουμε τα ακόλουθα:

• Σιγουρευτείτε πως βάζετε ξεκάθαρα όρια για το πότε ξεκινάτε δουλειά και πότε τελειώνετε την τηλεργασία—πάντα σε σχέση με το εταιρικό σας ωράριο.

• Είναι καλό το πρωί να ετοιμάζεστε και να ντύνεστε όπως θα πηγαίνατε κανονικά γραφείο. Αυτό επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας και σας βάζει στην διάθεση για δουλειά.

• Η τηλεόρασή σας πρέπει να παραμένει κλειστή τις ώρες που εργάζεστε για να μην αποσπάται η προσοχή σας.

• Όταν ολοκληρώνετε την καθημερινή σας εργασία, σβήστε τον υπολογιστή σας και μπορείτε ακόμα και να απενεργοποιήσετε τα push notifications για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Η σειρά των θεμάτων Ο REPORTER Προτείνει αποτελεί μια καινοτόμα ιδέα των media της ΙΜΗ για προτάσεις και λύσεις για τα στελέχη και τους καταναλωτές. Οι οδηγοί μας προτάσσουν συγκεκριμένα προϊόντα/υπηρεσίες με περιγραφή, τιμή και ευκαιρία για άμεση αγορά μέσω σχετικού link.

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα
Oι καλύτερες τροφές στην αγορά για το κατοικίδιο σας!
Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό