Πέμπτη 28 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτοί είναι οι 5 πιο καλοντυμένοι πολιτικοί της Κύπρου

  19/10/2015 18:47
Αυτοί είναι οι 5 πιο καλοντυμένοι πολιτικοί της Κύπρου

Αυτοί είναι οι 5 πιο καλοντυμένοι πολιτικοί της Κύπρου

  19/10/2015 18:47

Τους βλέπουμε και τους ακούμε καθημερινά. Πέραν όμως από πολιτικοί, ή άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, αποδεικνύουν ότι είναι λάτρεις του στίλ, του γούστου και της φινέτσας. 

Νικόλας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΔΗΚΟ: Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, δεν ασχολείται ενεργά μόνο με την πολιτική, αλλά και με την εξωτερική του εμφάνιση. Το αποδεικνύει, τόσο στις επιλογές του με τα κοστούμια, όσο και στις πιο απλές, με τζιν και t-shirt. 

Nikolas 2

Nikolas 4

Nikolas 4

Nίκος Τορναρίτης, Koινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικού Συναγερμού: Χαρακτηρίζεται από την απόλυτη αρμονία στις ενδυματολογικές του επιλογές. Παρά το βεβαρυμένο του καθημερινό πρόγραμμα, δεν ξεχνά ποτέ το πώς θα εμφανιστεί, τόσο στην Βουλή, όσο και εκτός αυτής. 

τορν4

τορ 3

Ευθύμιος Δίπλαρος, Βουλευτής ΔΗΣΥ: Αν και ''άκουσε'' πολλά για τον γάμο του, δεν έχασε ούτε την ψυχραιμία του, αλλά ούτε και το στίλ του. 

διπλαρος 1
διπλαρος 3

Ρίκκος Ερωτοκρίτου, πρώην Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα: Αν και πλέον βρίσκεται εκτός δράσης, οι χοντρές και με χειρουργική ακρίβεια τοποθετημένες γραβάτες με τα βελούδινα σακάκια του δεν περνούν απαρατήρητα. 

ρικοσ 1

ρικοσ 2

Γιώργος Λακκοτρύπης, Υπουργός Ενέργειας: Οι υποχρεώσεις του στον εξαιρετικά δύσκολο και πολύπλοκο τομέα της Ενέργειας, του Τουρισμού και της Βιομηχανίας ξεκινούν νωρίς το πρωί και ολοκληρώνονται αργά την νύχτα. Ομως, πάντοτε είναι καλοντυμένος και ποτέ δεν παραβλέπει ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια στην εμφάνισή του. 

L1

L2
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας