Έβρεξε… αποβολές για την κόμμωση μαθητών-Πρωταγωνιστής ξανά διευθυντής Γυμνασίου

Με προβλήματα ξεκίνησε η σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα, αφού διευθυντής φαίνεται να προχώρησε σε αποβολές δεκάδων μαθητών, λόγω της εμφάνισής τους, προκαλώντας με το καλημέρα της νέας χρονιάς ένταση στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του Γυμνασίου υποδέχθηκε τους μαθητές για την πρώτη μέρα στο σχολείο, ωστόσο δεν δέχθηκε όσους δεν είχαν ευπρεπή εμφάνιση, σύμφωνα με τα κριτήρια του, δείχνοντάς τους την πόρτα εξόδου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για περίπου τριάντα πρόσωπα, τα οποία είχαν κόμμωση που δεν άρμοζε στην εμφάνιση μαθητών. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε ο σύνδεσμος γονέων του σχολείου, αλλά και ο παγκύπριος σύνδεσμος, ο οποίος ζήτησε στοιχεία για να επιβεβαιώσει εάν ήταν ορθή ή όχι η απόφαση του διευθυντή.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω διευθυντής απασχολεί τη δημοσιότητα, αφού την περσινή χρονιά δεν είχε δώσει απολυτήρια σε αριθμό μαθητών, λόγω του κουρέματός τους.

Yπενθυμίζεται ότι οι μαθητές είχαν παρουσιαστεί στην τελετή αποφοίτησης με ξυρισμένο το κεφάλι και στην κορυφή του κεφαλιού τους είχαν μαλλιά, ένα κούρεμα που αποτελεί μόδα. Ο διευθυντής είχε ενημερώσει από προηγουμένως τόσο τους μαθητές, όσο και τους γονείς ότι έπρεπε να παρουσιαστούν με ευπρεπή εμφάνιση στην τελετή και στην θέα τους, θεώρησε πως το συγκεκριμένο κούρεμα παραβίαζε τους κανονισμούς.

Η απόφασή του, είχε προκαλέσει και πέρυσι την έντονη αντίδραση γονιών που βρίσκονταν στο χώρο, οι οποίοι τον εξύβρισαν δημόσια, ενώ μετά το τέλος της τελετής, ο διευθυντής κλείστηκε στο γραφείο του και κάλεσε την Αστυνομία, καθώς δεχόταν απειλές και εξύβριση από μαθητές και γονείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»