Παρασκευή 19 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αναδιπλώνεται το Αρεταίειο-Τοποθετείται εκ νέου για το… παράλληλο ΓεΣΥ

  06/08/2022 14:48
Αναδιπλώνεται το Αρεταίειο-Τοποθετείται εκ νέου για το… παράλληλο ΓεΣΥ

Αναδιπλώνεται το Αρεταίειο-Τοποθετείται εκ νέου για το… παράλληλο ΓεΣΥ

  06/08/2022 14:48

Αναδιπλώνεται το Αρεταίειο και προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση, με το ιδιωτικό νοσηλευτήριο να τοποθετείται εκ νέου για το θέμα του… παράλληλου ΓεΣΥ και τις διαδικασίες που ακολουθείται από το Υπουργείο Υγείας, για την παραπομπή των ασθενών από τα νοσηλευτήρια του ΓεΣΥ, στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το νοσηλευτήριο αναφέρει πως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του Μιχάλη Παπαδόπουλου, Διευθυντή του νοσοκομείου, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει παρερμηνευθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άδειασμα ιδιωτικών νοσοκομείων σε Χατζηπαντέλα-Ερωτήματα και αδράνεια για έρευνα

«Ως εκ τούτου το Αρεταίειο Νοσοκομείο διαχωρίζει τη θέση του και δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση οι διαδικασίες που ακολουθούνται από το Υπουργείο Υγείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Υπενθυμίζεται ότι στο δημοσίευμα του Φιλελευθέρου αναφερόταν πως ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως το νοσοκομείο δεν δέχθηκε ποτέ κλήση για επείγον περιστατικό και δεν ανταποκρίθηκε. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε «φυσικά όχι» και πρόσθεσε πως το νοσοκομείο μπορεί να πιέζεται, όσον αφορά στις κλίνες του, ωστόσο δεν επικοινώνησε ποτέ κάποιος μαζί τους, από πλευράς Υπουργείου, για επείγον περιστατικό και να αρνηθούν περίθαλψη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας