Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν εφησυχάζουν οι Κοινότητες εν Δράσει-«Μικρή αλλά σημαντική επιτυχία»

  05/08/2022 13:58
Δεν εφησυχάζουν οι Κοινότητες εν Δράσει-«Μικρή αλλά σημαντική επιτυχία»

Δεν εφησυχάζουν οι Κοινότητες εν Δράσει-«Μικρή αλλά σημαντική επιτυχία»

  05/08/2022 13:58

Η αναστολή της έναρξης εργασιών εγκατάστασης του ασφαλτικού είναι μια μικρή αλλά σημαντική επιτυχία στο δύσκολο αγώνα μας, που σε καμία περίπτωση δεν μας αποπροσανατολίζει από το στόχο μας, που είναι η οριστική ανάκληση της απόφασης εγκατάστασης, λέει σε σημερινή ανακοίνωση η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Κοινότητες Εν Δράσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρώτα φεύγει το μηχάνημα και μετά οι διαδηλωτές στο Μιτσερό-«Αποχωρεί το πρωί»

Στην ανακοίνωση τονίζει ότι ο τελικός στόχος θα επιτευχθεί με συστράτευση όλων των κατοίκων και πολιτών που τάσσονται υπέρ του δικαιώματος των ανθρώπων να ζουν σε ένα καθαρό κι υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από τοξικούς ρύπους και δυσοσμία.

"Έχουμε δει τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ δηλώσεις εκ μέρους του Υπουργείου Γεωργίας, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και άλλων κυβερνητικών πηγών, που δεν συμβάλλουν στη διαμόρφωση θετικού κλίματος κι εμπιστοσύνης εν όψει της συνάντησης των Προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 25 Αυγούστου", αναφέρει η ανακοίνωση.

Απευθύνεται επίσης έκκληση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και  όλους τους πολίτες "να είμαστε σε ετοιμότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι τη δικαίωση" και τονίζει η ανάγκη για ανάληψη της πολιτικής ευθύνης "για ανάκληση της λανθασμένης κι άδικης απόφασης, που υποθηκεύει την υγεία, ευημερία και το μέλλον των κατοίκων της περιοχής μας προς όφελος οικονομικών κι άλλων συμφερόντων".

"Δεν θα επιτρέψουμε να θυματοποιηθούν πρωτίστως τα παιδιά, οι κάτοικοι και το περιβάλλον της περιοχής για ακόμη μια φορά. Ο κόσμος που ζει στην πιο βεβαρημένη περιοχή της Κύπρου είναι στα όρια του και δεν θα ανεχθεί κι αυτή την εγκληματική απόφαση εις βάρος του", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θέληση των κατοίκων δεν άφησε περιθώρια και έφερε την αλλαγή στο Μιτσερό

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας