Τρίτη 6 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μεγάλος διαγωνισμός REPORTER

  01/08/2022 04:23
Μεγάλος διαγωνισμός REPORTER

Μεγάλος διαγωνισμός REPORTER

  01/08/2022 04:23

Τον Αύγουστο ο Reporter χαρίζει δώρα αξίας €2.000!

Απάντησε στο σύντομο ερωτηματολόγιο που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας και μπες στην κλήρωση για μία από τις 15 δωροεπιταγές αξίας €20 για δώρα τεχνολογίας που χαρίζονται κάθε εβδομάδα!

Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό και τις 4 εβδομάδες, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για 2 αεροπορικά εισιτήρια προς Αθήνα μετ’ επιστροφής.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την 1η έως την 31η Αυγούστου 2022.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε σχέση με την επικοινωνία των διοργανωτών με τους χρήστες, μπορούν να προστεθούν οι παρακάτω παράγραφοι στους όρους χρήσης: 

1. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού ιστοτόπου, ζητείται αναλόγως της περίπτωσης η συμπλήρωση των κάτωθι στοιχείων του χρήστη:

•    Ονοματεπώνυμο

•    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

•    Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας

Σκοπός της συλλογής των στοιχείων αυτών, είναι η ταυτοποίηση του χρήστη σε περίπτωση ανάδειξής του ως νικητή της κλήρωσης και η εκ νέου επικοινωνία των διοργανωτών μαζί του, προκειμένου να συμμετάσχει σε επόμενους διαγωνισμούς. Η ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται ανά περίπτωση είναι αναγκαία προϋπόθεση για την παραλαβή κάθε δώρου από τον νικητή. 

2.  Η αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, συνεπάγεται τη συγκατάθεση των χρηστών για επικοινωνία των διοργανωτών μαζί τους. 

Κάθε χρήστης που επιθυμεί να μην λαμβάνει ενημέρωση από τους διοργανωτές, μπορεί να το αιτηθεί αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση factumgiveaway@gmail.com 

3. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας