Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Εισφορά στο Hope for Children από την Ελληνική Τράπεζα για τα ασυνόδευτα

  23/06/2022 14:05
Εισφορά στο Hope for Children από την Ελληνική Τράπεζα για τα ασυνόδευτα

Εισφορά στο Hope for Children από την Ελληνική Τράπεζα για τα ασυνόδευτα

  23/06/2022 14:05

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, το “Hope For Children” CRC Policy Center υποδέχτηκε στα κεντρικά του γραφεία εκπροσώπους της Ελληνικής Τράπεζας για την παραλαβή εισφοράς που συγκεντρώθηκε από το προσωπικό της Τράπεζας, με σκοπό την κάλυψη αναγκών των ασυνόδευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες «Σπίτια της Ελπίδας» του οργανισμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, την εισφορά σε μορφή δωροκουπονιών παρέδωσαν εκ μέρους της Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης, του Γραφείου Προσωπικών Δεδομένων και της Μονάδας Διεθνών Επιχειρήσεων της Ελληνικής Τράπεζας, οι Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Δήμητρα Ελευθερίου, στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του “Hope For Children”,  Άντρια Αγκαστινιώτη.

Η κ. Αγκαστινιώτη εξέφρασε την εκτίμησή της και τις ευχαριστίες της προς όλα τα μέλη του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν, καθώς και για την αναγνώριση των πολλών αναγκών που προκύπτουν από τη λειτουργία των παιδικών στεγών.

Τόνισε επίσης ότι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού πρέπει να λειτουργεί και ως μια υπενθύμιση προς όλους μας για την ανάγκη προστασίας των παιδιών και των δικαιωμάτων τους σε καθημερινή βάση.

Η Ελληνική Τράπεζα συμπλήρωσε την εισφορά του προσωπικού της με την παραχώρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών που είχε στη διάθεσή της για τις ανάγκες των παιδικών στεγών του “Hope For Children” CRC Policy Center.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας