Έρχονται νέες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων-Πλησιάζουν τα δύο ευρώ το λίτρο

Νέες αυξήσεις αναμένεται να παρατηρηθούν από αύριο στις τιμές των καυσίμων παγκύπρια, την ώρα που η τιμή του Brent βρίσκεται στα 133 δολάρια το βαρέλι. Πάντως, την προηγούμενη εβδομάδα δεν παρατηρήθηκε κάποια αύξηση στις τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, οι τελικές τιμές των καυσίμων αναμένεται να οριστικοποιηθούν το απόγευμα και το αργότερο μέχρι το πρωί θα αλλάξουν. Αυτό που εκτιμούν οι πρατηριούχοι είναι ότι ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στο πετρέλαιο κίνησης και στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Οι τιμές που παρατηρούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά βρίσκονται στα ύψη, για τα καύσιμα κίνησης έχουν ξεπεράσει το 1,80 ευρώ το λίτρο, ενώ για το πετρέλαιο θέρμανσης πλησιάζει το 1,60 ευρώ ανά λίτρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων, της Υπηρεσίας Προστασίας καταναλωτή, όσον αφορά στην Αμόλυβδη 95 οκτανίων, η μέση τιμή βρίσκεται στο 1,802 ευρώ ανά λίτρο, με τη φθηνότερη να καταγράφεται στην Αγλαντζιά και να βρίσκεται στο 1,727 ευρώ ανά λίτρο και η ακριβότερη να καταγράφεται στην Πόλη Χρυσοχούς και να βρίσκεται στο 1,867 ευρώ ανά λίτρο.

Όσον αφορά στην Αμόλυβδη 98 οκτανίων, η μέση τιμή βρίσκεται στο 1,850 ευρώ ανά λίτρο, με την πιο φθηνή να καταγράφεται και πάλι στην Αγλαντζιά, με 1,777 ευρώ ανά λίτρο και την πιο ακριβή να καταγράφεται στην Πόλη Χρυσοχούς, με 1,908 ευρώ ανά λίτρο.

Οι τιμές για το πετρέλαιο κίνησης κυμαίνονται από 1,808 ευρώ ανά λίτρο, που είναι η φθηνότερη και εντοπίζεται σε Λατσιά, Αγλαντζιά και Πέρα Χωριό και 1,997 που είναι η ακριβότερη και εντοπίζεται στη Λεμεσό. Σημειώνεται πως η μέση τιμή κυμαίνεται στο 1,880 ευρώ ανά λίτρο.

Τέλος, όσον αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης, η μέση τιμή ανά λίτρο κυμαίνεται στο 1,415 ευρώ, με την πιο φθηνή να καταγράφεται στην Δερύνεια και να κυμαίνεται στο 1,323 ευρώ ανά λίτρο και την πιο ακριβή να εντοπίζεται και πάλι στην Πόλη Χρυσοχούς και να κυμαίνεται στο 1,570 ευρώ ανά λίτρο.

Δειτε Επισης

Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία-Σκόνη στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα
Εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό η γυναίκα στην Ερήμη-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Κακός δαίμονας τα αδιάκοπα φλας των καμερών-Στα... κάγκελα οι οδηγοί, ψάχνουν τη φόρμουλα στη Βουλή