Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξειδικευμένου ιατρικού κέντρου στην Αθήνα, παραμένει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, η κατάσταση της υγείας της αξιολογείται συνεχώς από τους θεράποντες ιατρούς και το Υπουργείο Υγείας θα αποστέλλει ενημέρωση εάν και όταν προκύπτει κάτι νεότερο. 

Υπενθυμίζεται ότι, η υπουργός είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία, έπειτα από τη διάγνωση που έγινε στην Κύπρο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του American Medical Institute στη Λευκωσία, με έντονους πονοκεφάλους.

Συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της έχει από τους θεράποντες ιατρούς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος για την περιπέτεια της υγείας της υπουργού.

Παράλληλα χρέη υπουργού Εργασίας θα εκτελεί ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όσο διαρκεί η αδυναμία της Ζέτας Αιμιλιανίδου, αποφάσισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.   

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε όπως ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος θα εκτελεί τα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για όσο διαρκεί η αδυναμία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου να εκτελέσει τα καθήκοντα της.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών κληθείς να σχολιάσει την προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εξέφρασε την ευχή όπως η περίοδος αναπλήρωσης της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι