Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου

  20/05/2022 14:57
Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου

  20/05/2022 14:57

Σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξειδικευμένου ιατρικού κέντρου στην Αθήνα, παραμένει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, η κατάσταση της υγείας της αξιολογείται συνεχώς από τους θεράποντες ιατρούς και το Υπουργείο Υγείας θα αποστέλλει ενημέρωση εάν και όταν προκύπτει κάτι νεότερο. 

Υπενθυμίζεται ότι, η υπουργός είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία, έπειτα από τη διάγνωση που έγινε στην Κύπρο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του American Medical Institute στη Λευκωσία, με έντονους πονοκεφάλους.

Συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της έχει από τους θεράποντες ιατρούς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος για την περιπέτεια της υγείας της υπουργού.

Παράλληλα χρέη υπουργού Εργασίας θα εκτελεί ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όσο διαρκεί η αδυναμία της Ζέτας Αιμιλιανίδου, αποφάσισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.   

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε όπως ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος θα εκτελεί τα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για όσο διαρκεί η αδυναμία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου να εκτελέσει τα καθήκοντα της.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών κληθείς να σχολιάσει την προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εξέφρασε την ευχή όπως η περίοδος αναπλήρωσης της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας