Πέμπτη 26 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Λαϊονικός σταθμός στέκεται δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

  21/01/2022 12:52
Ο Λαϊονικός σταθμός στέκεται δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

Ο Λαϊονικός σταθμός στέκεται δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

  21/01/2022 12:52

Δίπλα στους Μικρούς Ήρωες βρίσκεται και φέτος ο Λαϊονικός σταθμός, με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κα Έλενα Αταλιώτη, να παραδίδει στον εμπνευστή του Ιδρύματος Λουκά Φουρλά ,το ποσό των €2,570.

Ο Λαϊονικός σταθμός, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί εδώ και δύο χρόνια στον τόπο μας η πανδημία, στέκεται δίπλα στους Mικρούς Ήρωες που βρίσκονται στο Παιδογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου, ανέφερε, μεταξύ άλλων η κα Αταλιώτου

Εξέφρασε την ευχή να εισακουστούν και να υιοθετηθούν οι εισηγήσεις του Λουκά Φουρλά στο Ευρωκοινοβούλιο και τα Κράτη να καλύπτουν τα έξοδα των συγγενών που συνοδεύουν τα παιδιά στο εξωτερικό για θεραπεία.

Σημείωσε δε, ότι τα περιοριστικά μέτρα δεν μας επέτρεψαν φέτος να κάνουμε τη Χριστουγεννιάτικη μας γιορτή, όπως συνηθίζουμε, όμως καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, γιατί τα παιδιά έχουν πολλές ανάγκες και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεισφέρουμε και εμείς στο θεάρεστο έργο που ξεκίνησε ο Λουκάς Φουρλάς.

Στη συνέχεια ο κ. Φουρλάς ευχαρίστησε την κα Αταλιώτη και την Επιτροπή Γονέων για την αμέριστη συμπαράστασή τους για τους Μικρούς Ήρωες και τις οικογένειές τους για την πολύτιμη βοήθειά τους κάθε χρόνο.

Οι χορηγοί που συνέβαλαν στο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι είναι: Athina Flower Shop, C.A. Papaellinas Emporiki Limited , Chr Hadjichristofi Athienitis Ltd, Costas Papaellinas Organization, E. NEOPHYTOU TRADING CO LIMITED, Epipedo Art & Designs, G Charalambous Ltd, akovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, Ioannides Bros Supermarket, KEO Plc, La Galerie By Galactica, Laiko Cosmos Trading Ltd, Lounic Ltd, Mitsides Public Company Ltd, P. A. S. Toys Ltd, Pharmaceutical Trading Company Ltd, Photos Photiades Group, SODAP Ltd, Syrimis Book and Stationery Ltd, Theoklitos Zorpas o Athienitis, Creations by Fani.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας