Neo Plaza. ‘’Ανάβουμε’’ το Χριστουγεννιάτικο μας Δέντρο!

Το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και με παιδιάστικη προσμονή ελάτε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά που στήθηκε στο Neo Plaza, για να γιορτάσουμε μαζί τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε live link ρυθμούς, με  ξωτικά, παραμυθένιους χαρακτήρες,  κεράσματα, χορό από το Royale Dance Education Center και πολλά άλλα. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα σας ενθουσιάσει.

Χιλιάδες λιχουδιές στα ξύλινα γιορτινά σπιτάκια που στήθηκαν για να προσφέρουν λουκουμάδες, ζεστό κρασί, νόστιμα μεζεδάκια, σουβλιστά, αλλά και παραδοσιακά γλυκά, θα συνοδεύσουν τις βόλτες και τις αγορές σας στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ  στις 5 το απογευματάκι, ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα σημάνει και επίσημα την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Το Neo Plaza, το νέο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, σε ελάχιστη απόσταση από τη Λευκωσία, είναι ένα μοναδικό κέντρο πολύπλευρης αναψυχής αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, που στις γιορτές μπορεί και μεταμορφώνεται στον ιδανικό προορισμό για διασκέδαση, γιορταστικές λιχουδιές και ψώνια χριστουγεννιάτικα, για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Επισκεφτείτε λοιπόν την Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Neo Plaza και συνδυάστε γιορτινές βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, επίκαιρες δραστηριότητες, ατέλειωτη διασκέδαση, γιορτινές γευστικές απολαύσεις, και αγορές, πολλές αγορές, για χαρούμενες γιορτές σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον με έντονο Χριστουγεννιάτικο παλμό, χαρά, αγάπη και πολλή ζωντάνια.

Πληροφορίες για το έργο:

Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

 

Δειτε Επισης

Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Μικροεπεισόδια ανάμεσα σε Σύρους και Ε/κ στο κέντρο της Πάφου-Ζημιές στη δομή ανηλίκων
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας