Τετάρτη 19 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα

  28/11/2021 20:29
Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα

  28/11/2021 20:29

Φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ευρώπης το απόγευμα της Κυριακής.   Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης επιτρεπόταν μόνο σε όσους παρουσίαζαν safepass και  φορούσαν προστατευτική μάσκα και σε διάφορα σημεία υπήρχαν αντισηπτικά.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο έλαβαν μέρος η δημοτική παιδική φιλαρμονική, η Σχολή Χορού Alma Dance Studio , το Δημοτικό Φωνητικό Σύνολο, η Σχολή Μαζορετών Αιμιλίας Σαλούτα και εορταστικά τραγούδια από τους Unique Voices.

Στον χώρο της εκδήλωσης ο Δήμος Λάρνακας έστησε περίπτερα και πρόσφερε κρασί και ζιβανία ενώ ρίφθηκαν και πυροτεχνήματα.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας σε σύντομο χαιρετισμό είπε ότι σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσουμε ακόμα μια δύσκολη χρονιά και ότι όλοι μας περιμένουμε να επιστρέψουμε πίσω στην κανονική μας ζωή. Ανέφερε ότι πέρσι στην φωταγώγηση παρευρέθηκαν 2-3 άτομα λόγω των μέτρων που ίσχυαν και πως το θετικό είναι ότι φέτος υπάρχει περισσότερος κόσμος , με τήρηση μέτρων. 

"Ελπίζω το 2022 να είναι η χρονιά κατά την οποία αυτή η πανδημία θα αποτελέσει ένα μακρινό κακό παρελθόν, ένα παρελθόν το οποίο θα θυμόμαστε και θα λέμε να μην επιστρέψει πίσω", ανέφερε.

Ανέφερε επίσης ότι το 2021 ήταν χρονιά και με θετικά στοιχεία καθώς τελειώνουν αρκετά έργα όπως το Κοινοτικό Κέντρο,  η Λέσχη Λάρνακας, αρκετές πεζοδρομοποιήσεις, το Λιμάνι και η Μαρίνα και ευχήθηκε 2022 να είναι η χρονιά μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών.

Πηγή: ΚYΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας