Τρίτη 7 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί-Βροχές σε διάφορες περιοχές της Κύπρου

  28/10/2021 17:09
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί-Βροχές σε διάφορες περιοχές της Κύπρου

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί-Βροχές σε διάφορες περιοχές της Κύπρου

  28/10/2021 17:09

Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο ουρανός σκοτείνιασε και άρχισαν βροχές. 

Σε αρκετές περιοχές, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στις υπόλοιπες επαρχίες, παρατηρούνται έντονες βροχοπτώσεις.

Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές, στα παράλια. Από το μεσημέρι και μετά όμως αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας