Πριν το καλοκαίρι του 2022 αρχίζει η γ' φάση του παραλιακού Λάρνακας-Δεκέλειας

Στόχος του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου είναι πριν το καλοκαίρι να αρχίσουν οι εργασίες για τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, όπως ανέφερε ο ίδιος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την 18η Οκτωβρίου στη Λάρνακα.

Ερωτηθείς για το θέμα της Γ Φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας ο κ. Καρούσος ανέφερε πως «πρόκειται για ένα έργο το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εξαγγείλει και το είχε θέσει μέσα στις προτεραιότητες του. Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για το έργο που είναι σημαντικό για την πόλη και την επαρχία Λάρνακας, με προϋπολογισμό περίπου 21, 5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ».

Πρόσθεσε πως «οι προσφορές έχουν προκηρυχθεί και θα κλείσουν αρχές Ιανουαρίου και ο στόχος είναι πριν το καλοκαίρι να αρχίσουν οι εργασίες για αυτό το μεγαλεπήβολο έργο, το οποίο θα δέσει με τα υπόλοιπα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στη Λάρνακα. Πρώτο και καλύτερο έργο στη Λάρνακα είναι το λιμάνι και η μαρίνα και μέχρι σήμερα όλα βαίνουν καλώς ούτως ώστε να μεταβιβάσουμε και να τηρήσουμε τη σύμβαση που έχουμε υπογράψει με τον επενδυτή».

Μεταξύ των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη πόλη και επαρχία Λάρνακας ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών «είναι οι κυματοθραύστες στα Περβόλια και την Ορόκλινη και άλλα έργα που προχωρούμε και υλοποιούμε σαν κυβέρνηση, πάντα με βάση τις εξαγγελίες και το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα