Παρασκευή 21 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πριν το καλοκαίρι του 2022 αρχίζει η γ' φάση του παραλιακού Λάρνακας-Δεκέλειας

  28/10/2021 14:31
Πριν το καλοκαίρι του 2022 αρχίζει η γ φάση του παραλιακού Λάρνακας-Δεκέλειας

Πριν το καλοκαίρι του 2022 αρχίζει η γ' φάση του παραλιακού Λάρνακας-Δεκέλειας

  28/10/2021 14:31

Στόχος του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου είναι πριν το καλοκαίρι να αρχίσουν οι εργασίες για τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, όπως ανέφερε ο ίδιος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την 18η Οκτωβρίου στη Λάρνακα.

Ερωτηθείς για το θέμα της Γ Φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας ο κ. Καρούσος ανέφερε πως «πρόκειται για ένα έργο το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εξαγγείλει και το είχε θέσει μέσα στις προτεραιότητες του. Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για το έργο που είναι σημαντικό για την πόλη και την επαρχία Λάρνακας, με προϋπολογισμό περίπου 21, 5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ».

Πρόσθεσε πως «οι προσφορές έχουν προκηρυχθεί και θα κλείσουν αρχές Ιανουαρίου και ο στόχος είναι πριν το καλοκαίρι να αρχίσουν οι εργασίες για αυτό το μεγαλεπήβολο έργο, το οποίο θα δέσει με τα υπόλοιπα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στη Λάρνακα. Πρώτο και καλύτερο έργο στη Λάρνακα είναι το λιμάνι και η μαρίνα και μέχρι σήμερα όλα βαίνουν καλώς ούτως ώστε να μεταβιβάσουμε και να τηρήσουμε τη σύμβαση που έχουμε υπογράψει με τον επενδυτή».

Μεταξύ των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη πόλη και επαρχία Λάρνακας ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών «είναι οι κυματοθραύστες στα Περβόλια και την Ορόκλινη και άλλα έργα που προχωρούμε και υλοποιούμε σαν κυβέρνηση, πάντα με βάση τις εξαγγελίες και το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας