Παρασκευή 21 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού-Πότε αναμένονται βροχές

  25/10/2021 06:55
Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού-Πότε αναμένονται βροχές

Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού-Πότε αναμένονται βροχές

  25/10/2021 06:55

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ αλλά αργότερα θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν ελαφρές βροχές, κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη, στα ορεινά. Την Πέμπτη στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται και αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας