Η πρώτη αντίδραση Τατάρ για τα ροζ βίντεο με Τουρκοκύπριους πολιτικούς

Νέο ροζ βίντεο, παρόμοιου περιεχομένου, έδωσε στην δημοσιότητα ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ μέσω του λογαριασμού «Deli Çavuş» (Τρελός λοχαγός), που αφορά τον νυν αναπληρωτή πρόεδρο του ΔK, Τοζούν Τουναλί.

Ο Τουναλί, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, είναι επιχειρηματίας και έχει περάσει επίσης από το κόμμα Κοινοτικής Απελευθέρωσης.  Πήρε θέση αξιωματούχου στο τ/κ ΔΚ μετά το εκλογικό συνέδριο τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με τ/κ δημοσιογραφικές πληροφορίες το εν λόγω βίντεο είχε κυκλοφορήσει ιδιωτικά μέσω των ΜΚΔ και παλιότερα αλλά δεν είχε αναρτηθεί ποτέ δημοσίως.

Η δημοσιοποίησή του έγινε από τον λογαριασμό «Deli Çavuş» (Σ.Σ. Τρελός Λοχαγός) που ανήκει στον Πέκερ μετά από ένα thread μηνυμάτων στο τουίτερ, όπου αναφερόταν πρώτα: «Αυτοί που υποστηρίζουν αυτούς που είναι εχθρικοί προς τον Reis Σεντάτ Πέκερ είναι πολύ κακοί. Ο Σεντάτ Πέκερ δεν έχει καμία επιχείρηση στην Κύπρο. Ούτε και σκέφτεται να κάνει. Ωστόσο, θέλει την Κύπρο να καθαριστεί, να απαλλαγεί από τα ναρκωτικά, να τερματιστεί το χρέος μέσω τζόγου».

Ακολουθεί το μήνυμα: «Διαφορετικά, η εκδίκηση του Τρελού Λοχαγού θα είναι βαριά» και η ανάρτηση του βίντεο με παραποιημένη εικόνα.

Στο μεταξύ, όπως γράφουν τ/κ ΜΜΕ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση χθες βράδυ στην «αστυνομική διεύθυνση» Αμμοχώστου η κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο με τον Ερσάν Σανέρ, ο οποίος σε τ/κ διαδικτυακό κανάλι δήλωσε χθες πως έχει αρχίσει την διαδικασία αποκάλυψης ποιοι κρύβονται πίσω από την δημοσιοποίηση του βίντεο που τον αφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χάνουν τον ύπνο τους οι πολιτικοί στα κατεχόμενα-Νέο ροζ βίντεο στη δημοσιότητα

Ο κ. Σανέρ ανέφερε ότι έδωσε κατάθεση στην «αστυνομία» και με βάση την δική του καταγγελία συνελήφθη η γυναίκα με τα αρχικά P.G.

Ο Ερσάν Σανέρ, μιλώντας τηλεφωνικά στο tv2020, διασύνδεσε και πάλι την δημοσιοποίηση του βίντεο με το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ στο τέλος του μήνα και είπε πως έγινε στόχος «δολοφονίας χαρακτήρα». «Λυπάμαι σε απίστευτο βαθμό. Με πονάει που είμαι μέρος ενός αποτελέσματος μοντάζ που έγιναν για πολιτικούς λογαριασμούς μόνο» πρόσθεσε.

Εάν πρέπει να επικρίνετε τον αντίπαλο ή την αντιπολίτευση, θα πρέπει να το κάνετε με τις δικές σας ιδέες και πράξεις, συνέχισε ο κ. Σανέρ λέγοντας ότι «δεν θα φτάσει κανείς πουθενά δολοφονώντας χαρακτήρες».

Ο ίδιος δήλωσε ότι εδώ και δύο μέρες αισθάνεται άσχημα, αλλά ξέρει ότι πρέπει να το ξεπεράσει και να φανεί δυνατός.

Ανέφερε τέλος ότι μόλις ολοκληρώσει τις συνομιλίες με τους νομικούς και τους συμβούλους του θα ανακοινώσει και τι θα γίνει σχετικά με την παραίτησή του και την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος μαφιόζος τους πολιτικούς στα κατεχόμενα

Στο μεταξύ, το πρώτο σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν με τα ροζ βίντεο έκανε ο Ερσίν Τατάρ σε τουρκικό κανάλι. Ερωτηθείς σχετικά από τον δημοσιογράφο του Oda tv, στον οποίο έδωσε συνέντευξη, ο Τ/κ ηγέτης απάντησε: «Λυπάμαι πολύ. Όλα θα βρουν το δρόμο τους».

Ο κ. Ταταρ ήταν στην Άγκυρα χθες για να συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις.

Δειτε Επισης

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ