Τετάρτη 19 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέο cluster σε Δημοτικό στη Λευκωσία-Κλειστό εδώ και μέρες

  20/10/2021 09:08
Νέο cluster σε Δημοτικό στη Λευκωσία-Κλειστό εδώ και μέρες

Νέο cluster σε Δημοτικό στη Λευκωσία-Κλειστό εδώ και μέρες

  20/10/2021 09:08

Κλειστό από την προηγούμενη Παρασκευή παραμένει Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία, έπειτα από τον εντοπισμό αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, ανάμεσα στους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν 17 μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί θετικοί στον κορωνοϊό. Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το υγειονομικό πρωτόκολλο και τέθηκαν σε απομόνωση οι θετικοί στον ιό, καθώς και οι στενές επαφές τους.

Εξάλλου, η διαδικασία της ιχνηλάτησης βρίσκεται σε εξέλιξη και για το λόγο αυτό, το σχολείο έκλεισε από την προηγούμενη Παρασκευή και θα παραμείνει κλειστό για δέκα μέρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και να έχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το σχολείο μετρά συνολικά 47 μαθητές. Αν και πρόκειται για το δεύτερο cluster σε σχολείο που γίνεται γνωστό, ενώ χρονολογικά είναι πρώτο. Υπενθυμίζεται πως έκλεισε και το Κ΄Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα στη Λεμεσό, έπειτα από τον εντοπισμό 26 κρουσμάτων. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας