Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χαλάει ο καιρός, έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

  14/10/2021 06:51
Χαλάει ο καιρός, έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός, έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

  14/10/2021 06:51

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, νωρίς το απόγευμα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το απόγευμα και το βράδυ θα δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή, αναμένεται πτώση στη θερμοκρασία για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας