ΒΙΝΤΕΟ: Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3x3 «Keep the Ball safe» στο Ελευθερία

Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3x3 “Keep the Ball safe” στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλές Στοίχημα, που διοργάνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, στο στάδιο Ελευθερία.

Κάτω από το σύνθημα «Θέτουμε όρια, απολαμβάνουμε το παιχνίδι», η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενισχύει τις προσπάθειές της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι και την προστασία του κοινού από τις επιπτώσεις της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια.

Μέσω της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 4 μέχρι 10 Οκτωβρίου, η ΕΑΣ στέλνει το μήνυμα ότι η προϋπόθεση για ασφαλή συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια είναι και η προσωπική απόφαση του ατόμου, που θα συμμετάσχει σε αυτά, ότι θα το πράξει με κύριο γνώμονα την ασφάλεια του εαυτού του και των γύρω του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων θα πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο, όπως:  βιωματικά εργαστήρια, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

Στο πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων, η ΕΑΣ σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, διοργανώνει το 3x3 Ερασιτεχνικό Τουρνουά Μπάσκετ, το οποίο ξεκίνησε στις 10:00 και ολοκληρώνεται στις 18:00.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους του τουρνουά, υπήρχαν διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως π.χ. face painting, Live DJ, live link, μασκότ, και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Στο τουρνουά συμμετείχανμέχρι και 15 ομάδες και το κοινό παράλληλα ενημερώνεται για τον σκοπό της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού και το ασφαλές παιχνίδι.

Πληροφορίες για το Ασφαλές Παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sgw.cy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας