Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν κάνουν πίσω οι γιατροί παρά την παρέμβαση Χατζηπαντέλα-Προχωρούν στην απεργία

  28/09/2021 20:11
Δεν κάνουν πίσω οι γιατροί παρά την παρέμβαση Χατζηπαντέλα-Προχωρούν στην απεργία

Δεν κάνουν πίσω οι γιατροί παρά την παρέμβαση Χατζηπαντέλα-Προχωρούν στην απεργία

  28/09/2021 20:11

Δεν κάνουν πίσω οι γιατροί και προχωρούν κανονικά στην απεργία, παρά τις προτάσεις του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα αναφορικά με τα αιτήματά τους.

Οι γιατροί βάζουν λουκέτο για τρεις ώρες την Τετάρτη και συγκεκριμένα από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 11:00.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν, πως «οι συνδικαλιστικές οργανώσεις καλέστηκαν από τον έντιμο Υπουργό Υγείας στην παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας με σκοπό τη συζήτηση της εξαγγελίας των απεργιακών μέτρων στα Δημόσια Νοσηλευτήρια».

Τόνισαν πως, «κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα παραγωγικός διάλογος που είχε ως αποτέλεσμα να συμφωνηθούν άξονες κοινής δράσης, σε αντίθεση με το μη παραγωγικό διάλογο που προηγήθηκε με τον Ο.Κ.Υπ.Υ. για τα ίδια θέματα και που οδήγησε στην απόφαση των συνδικαλιστικών οργανώσεων για τα απεργιακά μέτρα της Τετάρτης 29ης Σεπτεμβρίου».

Πρόσθεσαν επίσης ότι, «χαιρετούμε εκ νέου την εμπλοκή του Υπουργείου Υγείας και ευελπιστούμε ότι ο επακόλουθος συμφωνημένος διάλογος με την ενεργή συμμετοχή του υπουργείου θα αποδώσει τα πολυαναμενόμενα για τα νοσηλευτήρια και τους ασθενείς και θα αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση μέτρων αντίδρασης».

Κλείνοντας ανέφεραν πως, «απολογούμαστε εκ νέου προς τους ασθενείς μας για τα αυριανά μέτρα που αναγκαζόμαστε να εφαρμόσουμε ελέω της απουσίας του Ο.Κ.Υπ.Υ., του αυταρχισμού και της ασέβειας που επιδεικνύει και κυρίως λόγω της αγωνίας που μας διακατέχει για το μέλλον της Δημόσιας Υγείας στον τόπο μας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας