Πέμπτη 28 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επισκέφθηκε το Cyprus Children's Fund η Άντρη Αναστασιάδου

  25/09/2021 06:40
Επισκέφθηκε το Cyprus Childrens Fund η Άντρη Αναστασιάδου

Επισκέφθηκε το Cyprus Children's Fund η Άντρη Αναστασιάδου

  25/09/2021 06:40

H σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη, είχε σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, συνάντηση με στελέχη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Cyprus Children’ s Fund που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η κα Αναστασιάδη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου του Cyprus Children’s Fund, αποτελούμενη από τους κ.κ. Σάββα Τσίβικο, Νίκο Ζίττη και την κα Άντρη Ντάλαγκο. Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη κ. Μιχάλης Φυρίλλας.

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την κα Αναστασιάδη για την έντονη φιλανθρωπική δράση που αναπτύσσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κύπρο, και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία με κυπριακούς αντίστοιχους φορείς.

H κα Αναστασιάδη αναφέρθηκε από την πλευρά της στις δραστηριότητες του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης στην Κύπρο και συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας των δύο φορών προς όφελος παιδιών και  νέων της Κύπρου και της ομογένειας.  

Νωρίτερα σήμερα, η κα Αναστασιάδη παρακολούθησε, στα ΗΕ, την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Γενική Συνέλευση, ενώ το βράδυ θα παραστεί, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε δείπνο που παραθέτει η Ομοσπονδία Οργανώσεων Κυπρίων Αμερικής.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας