Παρασκευή 3 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μαθητές και μαθήτριες έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα στον Υπουργό Υγείας

  23/09/2021 15:43
Μαθητές και μαθήτριες έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα στον Υπουργό Υγείας

Μαθητές και μαθήτριες έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα στον Υπουργό Υγείας

  23/09/2021 15:43

Αισιόδοξο μήνυμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε» να τα καταφέρουμε στην περίοδο της πανδημίας, έστειλαν μαθητές και μαθήτριες του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Όπως είπε, σε δηλώσεις του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους δασκάλους, τη διευθύντρια και την επιθεωρήτρια του σχολείου, προσθέτοντας ότι ήταν συγκινητική η υποδοχή των παιδιών, που του δώρισαν μια μεγάλη χάρτινη μάσκα με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» και μια ζωγραφιά σε ξύλινο κουτί.

Απάγγειλαν επίσης στον Υπουργό κάτι που ετοίμασαν με θέμα την πανδημία και όπως είπε ο κ. Χατζηπαντέλας «μέσα σε λίγες μέρες, από την ημέρα που είχα ανακοινώσει ότι θα επισκεφθώ αυτό το σχολείο, τα παιδιά της 2ης και 6ης τάξης, αμέσως προσάρμοσαν το πρόγραμμα τους και έκαναν κάτι εντυπωσιακό και συγκινητικό».

Αυτό, συνέχισε, μας δίνει ένα μήνυμα πως η νέα μας γενιά, τα παιδιά, μπορούν να κάνουν το κάτι διαφορετικό και να αντεπεξέλθουν στις οποιεσδήποτε συνθήκες.

«Τα παιδιά νιώθουν ευχαριστημένα, νιώθουν χαρούμενα που είναι μέσα στις τάξεις», είπε και πρόσθεσε πως «έδωσαν το μήνυμα ότι θέλουν να είναι στα σχολεία, θέλουν να έρχονται και να παίζουν με τους συμμαθητές τους και το μήνυμα που έχω δώσει στα παιδιά είναι ότι μπορεί αυτό να συνεχιστεί τηρώντας τα μέτρα και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας».

Το μήνυμα ότι αν προστατεύσουμε τα μικρά παιδιά που λόγω ηλικίας είναι ανεμβολίαστα, θα κερδίσουμε τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, έστειλαν σε δηλώσεις τους η επιθεωρήτρια του σχολείου Αντρούλα Ζαχαρίου και η διευθύντρια του, Στέλλα Χαραλάμπους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας