Παρασκευή 22 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Παραδόθηκε και το δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο της αγάπης στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

  16/09/2021 12:02
Παραδόθηκε και το δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο της αγάπης στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Παραδόθηκε και το δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο της αγάπης στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

  16/09/2021 12:02

Παραδόθηκε χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, από τον πατέρα Βασίλειο, εφημέριο της Εκκλησίας της Παναγίας Αγίας Νάπας,  το δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια, για να το διαχειριστεί και να βοηθήσει τα χωριά της περιοχής που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδόθηκε το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο στους πυρόπληκτους από την εκκλησία της Παναγίας Αγίας Νάπας

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η συλλογή έγινε από την αγάπη των κατοίκων της περιοχής της Αγίας Νάπας και συνάμα της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου αλλά και από συνανθρώπους μας από όλη την Κύπρο που μας είχαν αποστείλει την βοήθεια τους».

Οι εικόνες που αντίκρυσαν στις πυρόπληκτες περιοχές τα μέλη της κυπριακής αποστολής ήταν αποκαρδιωτικές.  «Η συγκίνηση μας δεν μπορεί να περιγραφεί με απλά λόγια … Κρανίου τόπος η περιοχή γύρω από το Μοναστήρι! Η ψυχή μας μαράζωσε ... Η αγάπη όμως προς τους πυρόπληκτους αδελφούς μας υπάρχει και ως αντίδωρο αυτής της αγάπης στάλθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια, ένα μικρό λιθαράκι για να γεννηθεί ξανά η ελπίδα και να μπορέσουν να συνεχίσουν την μετέπειτα ζωή τους».

Ως Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, προστίθεται στην ανακοίνωση «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγίας Νάπας, την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και 34η Μοίρα Καταδρομών καθώς και το «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης(ΚΕΠΑ) και τις εταιρείες «Μύλοι Χατζηγιώρκη», «Salamis Shipping Services Ltd», «Parko Paliatso», «Eleana Hotel», «Atlantica Sancta Napa Hotel», «Ελαιοτριβείο Αντώνης Χ.Διονυσίου» και «Pop Life Paralimni» για την προσφορά τους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους, που πρόσφεραν είτε υλικά αγαθά, πολλοί από το υστέρημα τους, είτε από τον προσωπικό τους χρόνο για την ετοιμασία και φόρτωση αυτών των υλικών. Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητης αξίας και η προσφορά σας πολύτιμη».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας