Πέμπτη 7 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πατέρας και γιος διασωληνώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών

  16/09/2021 11:18
Πατέρας και γιος διασωληνώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών

Πατέρας και γιος διασωληνώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών

  16/09/2021 11:18

Πατέρας και γιος διασωληνώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Και οι δύο, ηλικίας 64 και 33 χρόνων αντίστοιχα, προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Στο ίδιο νοσοκομείο, νοσηλευόταν και η μητέρα, η κατάσταση της υγείας της οποίας, είναι ευτυχώς καλύτερη και πήρε ήδη εξιτήριο.

Η κατάσταση της υγείας του 64χρονου και του 33χρονου παρουσίασε, όπως ανέφερε η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθούν σε διάστημα λίγων ωρών και να μεταφερθούν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λευκωσίας. Όπως ανέφερε η κ. Χατζηγιάννη όλη η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απεβίωσε 64χρονη, στα 230 τα νέα κρούσματα-Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας

Σημειώνεται ότι συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 108 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 43 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες Αυξημένης Φροντίδας.

Από τους 43 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 19 είναι διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι 24 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Έντεκα post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν εν τω μεταξύ να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα Γενικά Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας