«Μου είναι αδιανόητο να το πιστέψω... Mην υπακούτε στον κάθε τσαρλατάνο και σκοταδιστή»

Έκκληση στον κόσμο όπως προχωρήσει άμεσα στον εμβολιασμό όσο το γρηγορότερο δυνατό γίνεται προτού να είναι αργά, απευθύνει ο διευθυντής της παιδιατρικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Αβραάμ Ηλία. 

Όπως ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, «δυστυχώς, είμαι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να τοποθετηθώ για πολλοστή φορά στο θέμα των εμβολίων έναντι της νόσου COVID-19, σε βαθμό που γίνομαι γραφικός. Μου είναι όμως αδιανόητο ως γιατρός, να παρακολουθώ καθημερινά απώλειες ανθρωπίνων ζωών από τη νόσο, ιδιαίτερα νεαρών ατόμων και να είμαι αμέτοχος. Νεαρών ανθρώπων οι οποίοι πιθανότητα σήμερα να ήταν ανάμεσα μας εάν ακολούθησαν τις στοιχειώδεις οδηγίες της Ιατρικής και προστάτευαν τον εαυτό τους με το μόνο αποτελεσματικό όπλο που διαθέτουμε σήμερα έναντι της Πανδημίας, το εμβόλιο!». 

Μου είναι αδιανόητο, συνεχίζει ο Δρ. Ηλία, «να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμα Ιατροί και Κληρικοί αλλά και πολλοί άλλοι που συμβουλεύουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί με ένα επικίνδυνο, πειραματικό ακόμη και σατανικό εμβόλιο. Όλα αυτά σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη θέση σχεδόν ολόκληρης της Παγκόσμιος Ιατρικής Κοινότητας αλλά και της Εκκλησίας. Άραγε, οι ασυνείδητοι αλλά και εξόχως επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν με ήσυχη τη συνείδησή τους όταν ξέρουν ότι με τις ανεύθυνες και επιπόλαιες ενέργειες τους καταδίκασαν σε θάνατο αθώους ανθρώπους; Όταν ξέρουν ότι στέρησαν οικογένειες από αγαπημένα τους πρόσωπα;».

Τέλος ο Δρ. Ηλία, καλεί τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν έως τώρα εμβολιαστεί να το πράξουν το συντομότερο. «Θα ήθελα να καλέσω όσους δεν εμβολιάστηκαν, να μην υπακούουν στον κάθε τσαρλατάνο και σκοταδιστή αλλά να συμμορφωθούν με τις ξεκάθαρες οδηγίες της Παγκόσμιας Ιατρικής Επιστήμης και να προχωρήσουν στον άμεσο τους εμβολιασμό. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους συνανθρώπους μας! Είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η  κοινωνία στην κανονικότητα. Εμβολιαστείτε λοιπόν τώρα, πριν ανοίξουν τα σχολεία, πριν ανοίξουν τα Πανεπιστήμια, πριν την έλευση του χειμώνα. Μην το αναβάλλεται για αύριο γιατί αύριο ίσως είναι αργά...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
Στρατηγικές προστασίας των παιδιών στην ΕΕ προτείνει στα κράτη μέλη η Κομισιόν
Μπορέλ: Το Ισραήλ να διασφαλίσει προστασία εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα