Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υπό τον κλοιό καύσωνα η Κύπρος-Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

  30/07/2021 07:07
Υπό τον κλοιό καύσωνα η Κύπρος-Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Υπό τον κλοιό καύσωνα η Κύπρος-Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

  30/07/2021 07:07

Σε ισχύ βρίσκεται από χθες το βράδυ νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, τέθηκε σε ισχύ από την χθες Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ και θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 5 σήμερα το απόγευμα για θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 41 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργά το απόγευμα στα νότια παράλια παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο,  κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο,  κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο,  κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας