«Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι χρησιμοποιούν SafePass και ταυτότητα άλλων»

Βράζει ο χώρος των ιδιοκτητών χώρων εστίασης, οι οποίοι προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν εάν αποφασιστεί ότι θα συνεχιστεί και τον Αύγουστο, η ευθύνη τους για έλεγχο του SafePass. Για τους ίδιους, η εγκληματική ενέργεια σε βάρος συναδέλφου τους, που μαχαιρώθηκε από άγνωστο άνδρα επειδή ζήτησε SafePass ,ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τεστ ανίχνευσης… αντοχών στην Κυβέρνηση για τα rapid-Οι σκέψεις για το SafePass

Ο Γ.Γ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, ανέφερε στον REPORTER πως καθημερινά ιδιοκτήτες δέχονται λεκτικές επιθέσεις από πολίτες, κάποιοι εκ των οποίων εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές επειδή τους ζητήθηκε SafePass.

«Υπάρχουν προστριβές με τους πελάτες, συζητήσεις και αποχωρήσεις. Κάποιοι μπορεί να έρχονται και εσκεμμένα για να δημιουργήσουν θέμα. Έχουμε ύβρεις και προπηλακισμούς. Επίσης, σε πολλούς επιχειρηματίες διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα η μείωση, αφού έχει ένα ποσοστό 200 χιλιάδων που είναι ανεμβολίαστοι και είναι σε ηλικίες, που είναι εν δυνάμει πελάτες των χώρων αυτών».

Όπως είπε ο ΠΑΣΙΚΑ, έχει πληροφορίες πως κάποιοι επιχειρούν με SafePass άλλων, να εισέλθουν σε χώρους όπου χρειάζεται SafePass.

«Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, ότι χρησιμοποιούν κάποιοι SafePass άλλων ατόμων και ενδεχομένως να χρησιμοποιούν και την ταυτότητα άλλου. Δεν είναι σε θέση να εξακριβώσουν τα μέλη μας ποια είναι πλαστά», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προανήγγειλε αλλαγές στο SafePass και απάντησε για τα δωρεάν τεστ o Χατζηπαντέλας

O ΠΑΣΙΚΑ, ζητά άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, στον οποίο θέλουν να θέσουν το αίτημά τους για το SafePass. «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι, θα συνεδριάσει μάλλον αύριο το Δ.Σ και θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν επιθυμούμε σίγουρα τη συνέχιση του μέτρου μετά τις 31 Ιουλίου. Είναι και το άλλο, εφόσον μπαίνουν κάποιοι με SafePass σε ένα χώρο, γιατί να μην μπορούν και κάποιοι να είναι ιστάμενοι και να χορέψουν με την παρέα τους δίπλα από το τραπέζι».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως δεν έχει έτσι κι αλλιώς τα αναμενόμενα αποτελέσματα το SafePass, αφού δεν έχει πέσει, όπως είπε το ποσοστό θετικότητας. «Εάν ήταν τόσο έντονο το πρόβλημα που προκαλείτο από τα κέντρα αναψυχής έπρεπε να ήταν και ανάλογη η μείωση με την εφαρμογή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»