Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σαράντα ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς, 26χρονος ο νεαρότερος

  13/07/2021 13:46
Σαράντα ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς, 26χρονος ο νεαρότερος

Σαράντα ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς, 26χρονος ο νεαρότερος

  13/07/2021 13:46

Σαράντα ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 26 ετών ο νεαρότερος και 86 ο γηραιότερος. Σήμερα δόθηκε οδηγίες να ανοιχθούν ακόμη 12 κλίνες για την Covid-19. Η Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας - Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως είναι καλό να αξιοποιήσουμε όλοι το προνόμιο του εμβολιασμού ούτως ώστε να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως αυτή την στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 40 ασθενείς με κορωνοϊό.

Τριάντα τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται στον θάλαμο COVID ενώ έξι ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών με κορωνοϊό είναι τα 56 έτη. Νεαρότερος ασθενής είναι 26 ετών και ο γηραιότερος 86 ετών.

Αυτή την περίοδο λόγω της αυξημένης θετικότητας στην κοινότητα και των αυξημένων κρουσμάτων αυξήθηκαν οι κινητικότητα και εισαγωγές στα νοσοκομεία και στο Νοσοκομείο Αναφοράς παρατηρούνται πολλές εισαγωγές το τελευταίο διάστημα.

Καθημερινά γίνονται εισαγωγές και εξαγωγές ασθενών ενώ σήμερα ανέφερε η κ. Χατζηγιάννη δόθηκε οδηγία να ανοιχθούν ακόμη 12 κλίνες για την Covid-19.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης EDEN RESORTS στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται περίπου 110 άτομα ανέφερε η Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη.

Η κ. Αμαλία Χατζηγιάννη έστειλε και ένα μήνυμα απευθυνόμενη ειδικά στην νέα γενιά απηύθυνε έκκληση να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας που είναι η χρήση της προστατευτικής μάσκας, του αντισηπτικού και να τηρούμε τις αποστάσεις. Ανέφερε πως είναι καλό να αξιοποιήσουμε όλοι το προνόμιο του εμβολιασμού ούτως ώστε να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο όσο γίνεται πιο γρήγορα ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας