Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα και ετοιμοπαράδοτες κατοικίες σε ελκυστικές τιμές

Μία ευρεία γκάμα με νέα οικιστικά οικόπεδα και ετοιμοπαράδοτες κατοικίες που βρίσκονται σε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς και κεντρικές περιοχές σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, μέσα από την ανανεωμένη ηλεκτρονική της πλατφόρμα, www.altamirarealestate.com.cy.

Η Εταιρεία εγκαινίασε την προηγούμενη εβδομάδα την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της με στόχο να προσφέρει στο κοινό μία συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα 300 νέα επιλεγμένα ακίνητα σε όλες τις περιοχές του νησιού.

Τα οικιστικά οικόπεδα και οι ετοιμοπαράδοτες κατοικίες φαίνεται να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για αξιοποίηση τόσο από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτες ενώ πιο κάτω ακολουθούν ορισμένες από τις ευκαιρίες που ξεχωρίζουν σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Αμμόχωστο και Πάφο:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται στον Δήμο Λακατάμιας, κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €195.000.

 Στην Λακατάμια ξεχωρίζει ακόμη, πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων που είναι προς πώλησης στην ενδεικτική τιμή των €500.000.

Πολυτελής κατοικία, τριών υπνοδωματίων, που βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Δευτεράς, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €375.000.

 ΛΕΜΕΣΟΣ

Εντοπίζεται ακόμη, οικιστικό οικόπεδο στην κοινότητα Επισκοπής της επαρχίας Λεμεσού, το μέγεθος του οποίου επιτρέπει την ανέγερση δύο ή και περισσότερων κατοικιών. Διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €120.000.

Στην ενδεικτική τιμή των €195.000 πωλείται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων που βρίσκεται στην καρδιά του Δήμου Γερμασόγειας.

Στην περιοχή Ύψωνα εντοπίζεται ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, τεσσάρων υπνοδωματίων που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €450.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή Ορόκλινης, διατίθεται προς πώληση, στην ενδεικτική τιμή των €95.000, οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία.

Στην ίδια επαρχία και συγκεκριμένα στα Λιβάδια εντοπίζεται επίσης, μία διώροφη ανεξάρτητη κατοικία, η οποία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €200.000.

Παράλληλα, στη Δερύνεια της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €185.000 μία ιδιαίτερα ελκυστική μεζονέτα, η οποία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα. 

 Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 6μ.μ..

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»