Νεφώσεις στο μενού του καιρού για το τριήμερο-Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ, στα προσήνεμα παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα, αλλά μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα, αλλά στα προσήνεμα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tην Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και στο εσωτερικό, με πιθανότητα καταιγίδας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή και ομίχλη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι τη Δευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»