Πέμπτη 29 Ιουλ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Θλίψη… Απεβίωσε ο 30χρονος Ιεροδιάκονος Ιωάννης-Προσβλήθηκε από κορωνοϊό

  11/06/2021 18:21
Θλίψη… Απεβίωσε ο 30χρονος Ιεροδιάκονος Ιωάννης-Προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Θλίψη… Απεβίωσε ο 30χρονος Ιεροδιάκονος Ιωάννης-Προσβλήθηκε από κορωνοϊό

  11/06/2021 18:21

Θλίψη σκόρπισε στον Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού, η είδηση του θανάτου του Ιεροδιακόνου, Ιωάννη Χατζήμιχαηλ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών.  

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιεροδιάκονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ενώ είχε προσβληθεί και από κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς Μενεού, Κύπρος Ανδρονίκου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του ιεροδιάκονου Ιωάννη. «Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε ιεροδιάκονε Ιωάννη, καλό παράδεισο, εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν».

Επιπλέον, ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς σε ανάρτηση του αναφέρει πως «η αποψινή Αγρυπνία αναβάλλεται στον Όσιο Λουκά τον Ιατρό λόγω της εκδημίας του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Σάββατο 12/6/2021 ώρα 6:30 - 9:00 πμ ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου με το σκήνωμα του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  γύρω στις 10:00 πμ θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου , όπου θα προστεί της εξοδίου  ακολουθίας ο πανιερώτατος μας Μητροπολίτης κκ Νεκτάριος.

Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε αδελφέ, ιεροδιάκονε Ιωάννη, καλό παράδεισο, εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας