Σάββατο 22 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δημιουργούνται δύο νέα Εμβολιαστικά Κέντρα για επιτάχυνση της διαδικασίας

  19/05/2021 15:12
Δημιουργούνται δύο νέα Εμβολιαστικά Κέντρα για επιτάχυνση της διαδικασίας

Δημιουργούνται δύο νέα Εμβολιαστικά Κέντρα για επιτάχυνση της διαδικασίας

  19/05/2021 15:12

Ως αρωγός στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 αναλάβαμε  εξ’ ολοκλήρου, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τη φροντίδα και περίθαλψη των ασθενών COVID-19 που χρειάστηκαν νοσηλεία.

Θέτοντας ως στόχο να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, από την πρώτη στιγμή συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο Υγείας για παροχή έμπρακτης στήριξης  στην εφαρμογή του Προγράμματος Εμβολιασμού, διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις μας καθώς επίσης και προσωπικό του Οργανισμού μας για τη στελέχωσή των ομάδων εμβολιασμού.

Συνολικά μέχρι σήμερα 7 εμβολιαστικά κέντρα στις εγκαταστάσεις του ΟΚΥπΥ, εξυπηρετούν καθημερινά τους συμπολίτες μας, ενώ ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων του οργανισμού μας στελεχώνουν όλες τις εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται οι εμβολιασμοί.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για επιτάχυνση Εμβολιασμού του πληθυσμού, ανακοινώνουμε την παράδοση δύο νέων εγκαταστάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

«Ως ο μεγαλύτερος πάροχος Υγείας στην Κύπρο, θεωρούμε πως είναι καθήκον μας να συμβάλουμε όχι μόνο μέσα από την ποιοτική νοσηλεία πολιτών που βρέθηκαν θετικοί στη νόσο, αλλά και προληπτικά συνδράμοντας στην εθνική προσπάθεια για επιτάχυνση των  εμβολιασμών», σχολίασε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Χρίστης Λοϊζίδης.  «Προς αυτή την κατεύθυνση», είπε, «προχωρούμε με την παράδοση των δύο νέων εμβολιαστικών κέντρων και στελέχωσή τους με το απαραίτητο προσωπικό».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας