Κλειστή μέχρι και την 7η του Μάη η οδός Διογένους στην εντός των τειχών Λευκωσία

Κλειστή μέχρι την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 παραμένει για όλα τα οχήματα η οδός Διογένους στην εντός των τειχών Λευκωσία στο πλαίσιο των εργασιών για την αποκατάσταση του κτηρίου Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου, ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει.

Προσθέτει ότι «για τη διακίνηση από δυτικά προς ανατολικά της παλιάς πόλης, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Τρικούπη – Διονύσου – Πλ. Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής με κατεύθυνση την οδό Πενταδακτύλου. Αντίστοιχα, με κατεύθυνση προς την οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Αισχύλου – Αγίου Σάββα – Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς».

Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται μέσω των οδών Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς – Ισαακίου Κομνηνού ενώ για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Νικηφόρου Φωκά – οδός Αγίου Αντωνίου – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τυλληρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη  Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Τυλληρίας – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός  Ζήνωνος Κιτιέως – οδός Αδαμάντιου Κοραή – οδός Νικηφόρου Φωκά».

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου θα φιλοξενήσει λειτουργίες του Κέντρου Αριστείας στην Έρευνα και στην Καινοτομία CYENS (πρώην RISE) και εντάσσεται στις προτεραιότητες της στρατηγικής του Δήμου Λευκωσίας για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη για την προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της Αγοράς θα φιλοξενηθούν πέραν των εργαστηρίων και των χωρών επίδειξης εφαρμογών, κοινοί χώροι εργασίας, χώρος σεμιναρίων, στούντιο πολυμέσων, εργαστήριο κατασκευών (fabrication lab), χώρος ηλεκτρονικών προτύπων κ.α.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Ζητά μόνιμες λύσεις στα προβλήματά των συνταξιούχων η ΕΚΥΣΥ
Στελέχωση των σχολείων με επιμελητές συζήτησαν ΑΣΔΥΚ και Υπουργείο Παιδείας
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη