Σάββατο 22 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κ. Ιωάννου: Εξαίρεση οι σημερινές εικόνες από την Λεμεσό, αμαυρώνουν την εικόνα

  04/05/2021 14:13
Κ. Ιωάννου: Εξαίρεση οι σημερινές εικόνες από την Λεμεσό, αμαυρώνουν την εικόνα

Κ. Ιωάννου: Εξαίρεση οι σημερινές εικόνες από την Λεμεσό, αμαυρώνουν την εικόνα

  04/05/2021 14:13

Εξαίρεση οι σημερινές εικόνες στο κέντρο εμβολιασμού Σπύρος Κυπριανού, αναφέρει ο Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, καλώντας τους πολίτες να προσέρχονται για τα ραντεβού τους στις καθορισμένες ώρες, ώστε να αποφευχθούν ξανά τέτοια στιγμιότυπα.

Σε μήνυμά του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Καταλήγοντας διευκρινίζει ότι έχει ζητήσει από τους υπεύθυνους «να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα. Καλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας».

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί σημειώνεται το αδιαχώρητο στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», με τους πολίτες να στριμώχνονται για να πάρουν θέση για εμβολιασμό. Φωνές διαμαρτυρίας πολιτών που αναμένουν για ώρες έξω στον ήλιο, με τους υπευθύνους να κάνουν έκκληση για υπομονή.

Το πρόβλημα που σήμερα παρατηρήθηκε φαίνεται να οφείλεται στη μαζική προσέλευση πολιτών, πολύ πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού τους για εμβολιασμό, δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης, ο οποίος ανέφερε ότι, λόγω της τεράστιας τροχαίας κίνησης που παρατηρήθηκε από το πρωί, προς το αθλητικό κέντρο, τα εμβόλια καθυστέρησαν να φτάσουν κατά περίπου 15 λεπτά.

3893694046377263 spyros1

«Φαίνεται πως παίζει ρόλο  ότι αρκετοί ήρθαν πριν το ραντεβού τους και έγινε αυτό το μάζεμα του κόσμου», είπε και πρόσθεσε πως, τα σημεία εμβολιασμού λειτουργούν κανονικά και γίνεται προσπάθεια, τουλάχιστον εντός του χώρου εμβολιασμού, να τηρούνται οι αποστάσεις.

Ο ίδιος, πρόσθεσε, όταν έφτασε στο χώρο, στις 7.30, διαπίστωσε πως ήδη ανέμεναν πάνω από 200 άτομα πολύ πριν από την ώρα έναρξης των εμβολιασμών «κάτι που δεν δικαιολογείται» και σημείωσε ότι οι πολίτες πρέπει να κάνουν υπομονή και να προσέρχονται στην ώρα που είναι το ραντεβού τους.

3893693981158395 spyros

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας