ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα ελπίδας από την Νικολέτα Χρυσάνθου-Προχωρεί με την μεταμόσχευση

Μήνυμα ελπίδας στέλνει η Νικολέτα Χρυσάνθου από την Έμπα της επαρχίας Πάφου, η οποία νοσηλεύεται με λευχαιμία σε Νοσοκομείο στο Ισραήλ. Σε σχετική ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει πως έβγαλε μυελό και αναμένουν τα αποτελέσματα για να προχωρήσουν στη μεταμόσχευση, όπου δότης θα είναι ο πατέρας της. 

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της, λέει πως αφίχθη στο Ισραήλ με «90% λευχαιμία και μηδαμινές ελπίδες ζωής». Λέει ακόμη πως «φτάσαμε να ξεπεράσουμε το ρεκόρ με λιγότερο από 10% από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας» ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αυτούσια η ανάρτησή της 

Ισραήλ... νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω πολλά για να σας εξηγήσω πώς είναι τα πράγματα εδώ! Ξεκινώντας απο το προσωπικό; Τους γιατρούς; Τις ελπίδες και την αισιοδοξία που φέγγει από τα μάτια τους; Σήμερα ήταν η 2η φορά που ήρθαν άτομα να μας ‘ταξιδέψουν’ λίγο έξω από την περιπέτεια που περνούμε! Μουσική με συνοδευτικό παγωτό για απόλαυση! Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που συν χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους που αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για ασθενείς που μέρα νύκτα είναι σε ένα θάλαμο, σε ένα δωμάτιο. Επί ευκαιρίας θέλω να αναφερθώ και στη δική μου κατάσταση. Ήρθα Ισραήλ με 90% λευχαιμία, που αυτό πάει να πει μηδαμινές ελπίδες ζωής. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο το μόνο που ένιωθα ήταν αισιοδοξία, ότι οι Αγίοι πλέον ήταν κοντά μου αφού ήρθα στον τόπο τους. Ε ναι λοιπόν, φτάσαμε να ξεπεράσουμε το ρεκόρ με λιγότερο από 10% από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας!! Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως έβγαλα μυελό και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε στη μεταμόσχευση όπου δότης θα είναι ο πατέρας μου! Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τη στήριξή σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo