Σιζόπουλος: Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας εργάστηκαν με σύνεση

Όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, ανεξάρτητα από κομματική προέλευση εργάστηκαν εποικοδομητικά και με σύνεση ώστε να συμβάλουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην ενίσχυση του αξιόμαχου και της αναβάθμισης της μαχητικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρίνος Σιζόπουλος.

Στη δήλωση μετά την τελευταία συνεδρία της Επιτροπής Άμυνας της παρούσας θητείας του νομοθετικού σώματος ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε ότι στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι προσπάθειες για την επίλυση προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς όπως τα επιδόματα των εθνοφρουρών, τα επιδόματα όσων φοιτούν στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας, είτε ως αξιωματικοί, είτε ως υπαξιωματικοί, και η αναβάθμιση των υπαξιωματικών 3τους φοίτησης.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτά τα θέματα θα συζητηθούν και θα επιλυθούν κατά την επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο κ. Σιζόπουλος αναφέρθηκε και σε διάφορα φαινόμενα τα οποία παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα και σχετίζονται με τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, όπως είπε προσθέτοντας ότι αυτά αφορούν το όψιμο ενδιαφέρον από Βουλευτές, οργανώσεις ή και κόμματα για την επίλυση προβλημάτων της Εθνικής Φρουράς, που για 5 ολόκληρα χρόνια δεν είχαν καμία εμπλοκή ή συμμετοχή, δεν κατέθεσαν καμία πρόταση στην Επιτροπή Άμυνας που να δηλώνει στόχο στην επίλυση αυτών των προβλημάτων ή τη φυγοστρατία και τα συνεπακόλουθα της.

Απέδωσε το όψιμο ενδιαφέρον στην ανάγκη που έχουν να παρουσιάσουν κάτι προς λαϊκισμό με την παραπληροφόρηση των πολιτών

Ο κ. Σιζόπουλος ως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ διαβεβαίωσε ότι όπως στο παρελθόν οι Βουλευτές και τα στελέχη της ΕΔΕΚ εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και αξιοπιστία για να ενισχυθεί το αξιόμαχο της Εθνικής Φρουράς και η αποτρεπτική αμυντική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό θα συνεχίσουν και στο μέλλον.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή