Στην Πάφο η Ζέτα-Θα επισκεφτεί για πρώτη φορά το Πολυδύναμο Κέντρο

Επίσκεψη στην Πάφο, στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος και θα επισκεφθεί το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου και το διατηρητέο κτίριο της οδού Αθηνάς, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η  Υπουργός θα συναντηθεί στις 10.00 π.μ με τον Δήμαρχο στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου και ακολούθως, συνοδευόμενη από τον κ. Φαίδωνος, θα επισκεφθεί στις 10.30 π.μ., το Πολυδύναμο Κέντρο και στις 11.00 π.μ., το διατηρητέο κτίριο στην οδό Αθηνάς.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της Υπουργού στο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου, το οποίο άρχισε τη λειτουργία του στις 15 Μαρτίου, με σύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το Πολυδύναμο Κέντρο, συνολικής δαπάνης €3,8 εκ., προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και είναι το πρώτο στο είδος του έργο που υλοποιείται στον Δήμο Πάφου με στόχο να στεγάσει και να συνενώσει μονάδες κοινωνικής φροντίδας και κοινωνικά προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νεαρών οικογενειών και της εργαζόμενης γυναίκας.

Ήδη, λειτουργεί το βρεφοκομικό τμήμα και το τμήμα προσχολικής ηλικίας/νηπιαγωγείο, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και η Απογευματινή Απασχόληση. Από το τέλος της σχολικής χρονιάς και μέχρι την επανέναρξή της θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ