Π. Προδρόμου: Η πανδημία έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τους μαθητές

Η πανδημία συνεχίζει δυστυχώς να επηρεάζει δυσμενώς όλο τον κόσμο και την Κύπρο, είπε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, σε χαιρετισμό του σε διαδικτυακή συνάντηση που αφορά το δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, με την έναρξη της πανδημίας του Covid-19, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της, προσθέτοντας ότι «πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας και μεταξύ τους και οι μαθητές και μαθήτριες, η νεολαία μας, έχουν επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό».

«Ανάμεσά τους ορισμένοι όμως ακόμα περισσότερο και είναι γι’ αυτό που εκτιμάται ιδιαίτερα η κοινωνική δράση του δικτύου. Πράγματι, στηρίζοντας την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική μέριμνα, το δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και οι συνεργάτες του συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών και έδωσαν ελπίδα, κάνοντας πράξη τη ρήση ότι «η εθελοντική προσφορά αποτελεί το νέο διεθνές ήθος στον 21ο αιώνα», είπε ο κ. Προδρόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Στο σημείο αυτό, ο Υπουργός Παιδείας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο έργο και την υποστήριξη του δικτύου SupportCY στην Παιδεία της Κύπρου.

Απευθυνόμενος τόσο στο δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, όσο και στους οργανισμούς που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και στους εθελοντές του, ο κ. Προδρόμου εξέφρασε τις προσωπικές θερμές ευχαριστίες του καθώς και τις ευχαριστίες του Υπουργείου, αλλά και ολόκληρου του εκπαιδευτικού κόσμου.

«Εύχομαι ακόμα καλή συνέχεια στο σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί στηρίζοντας και την εκπαίδευση, αλλά και γενικότερα την κοινωνία και το λαό μας. Εκφράζω και την ευχή το συντομότερο δυνατό να καταφέρουμε με τις κοινές προσπάθειές μας να νικήσουμε την πανδημία και να κερδίσουμε την κανονική ζωή μας», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Τα προβλήματα στον παραλιακό πεζόδρομο Λεμεσού συζητήθηκαν στην Επ. Εμπορίου
Το 55% της αγοράς οίνου καλύπτεται από κυπριακές ποικιλίες και 45% από ξένες
Υπ. Παιδείας: Να δώσουμε τα εφόδια για πολίτες που θα συμβάλουν στην επανένωση
Έλεγχοι από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή σε πάνω από 300 περίπτερα
Νομοθετική ρύθμιση πρακτικής άσκησης φοιτητών προωθεί η Κυβέρνηση