Πέμπτη 6 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανακοινώθηκε η ύλη των Παγκύπριων Εξετάσεων

  12/04/2021 17:30
Ανακοινώθηκε η ύλη των Παγκύπριων Εξετάσεων

Ανακοινώθηκε η ύλη των Παγκύπριων Εξετάσεων

  12/04/2021 17:30

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων η αναθεωρημένη ύλη των μαθημάτων πρόσβασης και απόλυσης για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 για σκοπούς ενημέρωσηςτων ενδιαφερόμενων υποψηφίων.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι έγινε προσαρμογή στην ύλη λόγω πανδημίας. «Λαμβάνεται μάλιστα υπόψιν ότι η φετινή σχολική χρονιά δεν ήταν μια κανονική χρονιά. Άρα, λοιπόν, έγινε προσαρμογή. Ενδεχομένως, η ύλη είναι λιγότερη από ό,τι το μέγιστο που προβλέπεται στα προγράμματα και νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν από τώρα. Οι εξετάσεις ουσιαστικά ξεκινούν στο τέλος Μαΐου και στο πρόγραμμα των εξετάσεων έχει γίνει και εκεί μια μικρή προσαρμογή, ούτως ώστε τα παιδιά να μπορέσουν απρόσκοπτα να πάρουν το απολυτήριο τους, αλλά και να διεκδικήσουν θέση στα πανεπιστήμια», σημείωσε.

Πρόσθεσε πως «θα δούμε και θα δουν οι ενδιαφερόμενοι την ύλη. Αναλόγως των μαθημάτων έχει προσαρμοστεί και φυσικά η ύλη είναι μειωμένη για την εξέταση». 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας