Πέμπτη 7 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Εισηγήσεις μοτοσικλετιστών για θέματα οδικής ασφάλειας στον υπουργό Μεταφορών

  08/04/2021 21:00
Εισηγήσεις μοτοσικλετιστών για θέματα οδικής ασφάλειας στον υπουργό Μεταφορών

Εισηγήσεις μοτοσικλετιστών για θέματα οδικής ασφάλειας στον υπουργό Μεταφορών

  08/04/2021 21:00

Προβλήματα και εισηγήσεις άκουσε σήμερα, από τα μέλη της  Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophobia, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε  για ενίσχυση των μέτρων και δράσεων, με στόχο την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από τις κατ’ ιδίαν επαφές του με τα οργανωμένα σύνολα των μοτοσικλετιστών, ο κ. Καρούσος έχει εγκαινιάσει απευθείας διαύλους επικοινωνίας και σήμερα βρέθηκε στη Λεμεσό, όπου συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophobia.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός, πρέπει να υπάρχει ένας συνεχής διάλογος και μία στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της Λέσχης και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καθότι ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας.

«Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους ποια μέτρα και ποιες δράσεις θα ήταν καλό να υλοποιηθούν τα οποία θα έχουν ως στόχο την προστασία σας ως χρήστες του οδικού δικτύου» ανέφερε ο κ. Καρούσος. 

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophobia, ευχαρίστησαν τον  Υπουργό για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει και τον ενημέρωσαν για το έργο και τις δράσεις της Λέσχης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορες εισηγήσεις και αποφασίστηκε όπως ληφθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η διαρκής επιμόρφωση των μοτοσικλετιστών και η επιδότηση για αγορά κράνους.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας